Astăzi a sunat clopoțelul pentru cei 70 de elevi ai Seven Hills International School

seven-hills-1

Luni, 31 august 2015, Seven Hills International School le-a urat „Bun venit!” celor 70 de copii care vor urma în acest an de învăţământ cursurile primei şcoli Cambridge din regiune.

Seven Hills, singura şcoală internaţională din nord-estul ţării, s-a deschis în septembrie 2014, în clădirea United Business Center 2 din ansamblul Palas, şi oferă programe educaţionale pentru grădiniţă, ciclul primar şi gimnazial. În acest an de învăţământ, şcoala include două grupe de grădiniţă, clasă pregătitoare, clasa I, clasa a III-a şi alte două clase de gimnaziu.

„Atât ești profesor cât iubești copiii, atât iubești copiii cât dăruiești! Iar dăruirea se referă la timp, resurse, energie și la tot ce ai și ești tu! Acesta este gândul cu care începem al doilea an școlar la Seven Hills International School. Alături de el este dorința ca, împreună cu ai mei colegi, să le oferim copiilor posibilitatea să experimenteze progresul în învățare, dezvoltarea armonioasă și frumusețea cunoașterii și a iubirii într-un spațiu al prieteniei și încrederii!”, a declarat prof. Liliana Romaniuc, Directorul Seven Hills International School.seven-hills-2

Din luna mai a acestui an, Seven Hills International School face parte din comunitatea internațională a școlilor Cambridge, formată din peste 10.000 de instituții din întreaga lume. Elevii studiază după curriculum britanic, în limba engleză, în condiţii ultramoderne, iar studiile vor fi recunoscute şi echivalate la nivel internaţional. Totodată, cadrele didactice au acces deplin la toate resursele academice oferite de Universitatea din Cambridge, beneficiind de formare și consultanță, de proiectare curriculară şi îndrumare în procesele de predare-învățare şi evaluare a elevilor.

Mediul de învăţare este ultramodern, iar spaţiul este dotat cu mijloace IT de ultimă generaţie, table magnetice şi o varietate de materiale didactice. Elevii beneficiază de laborator de ştiinţe, laborator de Informatică, sală multimedia cu diverse instrumente muzicale, sală de odihnă, bibliotecă, cabinet de consiliere, cabinet medical şi sală pentru servit masa. Echipa pedagogică a şcolii cuprinde cadre didactice din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii şi România, instruite de către consultanţi din UK.

Şcoala este certificată la nivel european şi de Council of British International Schools şi este autorizată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;