VIVID Clinic și Bistraw, un centru dedicat sănătății și frumuseții, în Palas

vivid2

Toţi cei care adoptă un stil de viaţă sănătos şi care sunt preocupaţi de menţinerea unui aspect fizic de invidiat au ca destinaţie bistraw-ul şi clinica VIVID, din ansamblul Palas. VIVID aduce un concept unic pe piaţă, fiind singurul centru din regiune unde clienţii pot beneficia de servicii complete de slăbire, relaxare, gastronomie pe principii vegane, detoxifiere spirituală, mentală şi fizică prin nutriţie, medicină funcţională şi aparatură de ultimă generaţie.

De curând, în parcul Palas, la parterul clădirii United Business Center 1, a fost inaugurată VIVID Clinic, dedicată doamnelor şi domnilor care doresc să îşi remodeleze corpul, să slăbească sau să aibă un tonus ridicat. Indiferent de vârstă, specialiştii şi personalul medical VIVID vor găsi soluţiile perfecte pentru a înregistra efectele dorite. Centrul de înfrumuseţare dispune de cele mai performante echipamente, care garantează rezultate cu eficienţă şi durabilitate maxime. Clienţii VIVID Clinic pot opta pentru pachete de slăbire, nutriţie şi detoxifiere personalizate, pentru femei şi bărbaţi, dar şi servicii de estetică facială, dermatologie, masaj şi epilare definitivă, utilizând tehnologii recunoscute la nivel mondial în acest domeniu. Printre acestea se numără: INFRAFIT X, unicul aparat de acest tip din regiune, care stimulează metabolismul, reduce stresul, accelerează procesul anti-age și detox; Icoone, cu ajutorul căruia se realizează tratamente anti-ageing şi de lifting, garantând şi reducerea semnificativă a ridurilor adânci şi a liniilor de expresie; Maximus, una dintre cele mai noi terapii corporale, care foloseşte cu succes radiofrecvenţa tripolară pentru a combate celulita, vergeturile şi lipsa tonusului cutanat; CoolTech®, singurul capabil să elimine grăsimea prin criogenare şi vacuum. Tot aici, clienţii vor putea adopta tratamentul Madonnei”, cu aparatul Intraceuticals, care a revoluţionat cosmetica modernă în ceea ce privește hidratarea şi intervenţiile estetice la nivelul feţei, precum şi metoda naturală de detoxifiere pentru întregul organism, prin aparatul de ultimă generaţie Colon Hydromat. vivid4

Clinica este completată cu VIVID Bistraw, un restaurant în care cei interesaţi de beneficiile nutriţiei corecte, sănătoase şieficiente pot descoperi secretele gastronomiei raw vegan, vegan, ovo-lacto şi a celei bazate pe specialităţi din peşte. Bucătari cu experienţă îşi pun iscusinţa în meniuri delicioase, care păstrează proprietăţile ingredientelor şi le oferă clienţilordoza zilnică de sănătate. Preparate realizate din legume, germeni, seminţe şi fructe naturale sunt combinate în reţete idealepentru a menţine o dietă echilibrată şi benefică. Mai mult, cei doritori pot implementa recomandările nutriţioniştilor selectând din felurile de mâncare propuse de Vivid Bistraw, investind în sănătatea proprie şi în stilul lor de viaţă armonios. Pe lângă multiplele beneficii, preparatele VIVID Bistraw răspund tuturor preferinţelor culinare ale clienţilor, fiind selectate reţete care se disting prinunicitatea combinaţiilor de arome, cele mai proaspete şi variate ingrediente şi o prezentare exemplară.

Într-un cadru prietenos cu mediul şi cu elemente din natură, VIVID este locul în care găseşti un centru complet şi complex, care îmbină relaxarea cu terapia. Maeştri bucătari, nutriţionişti, cosmetologi şi medici specialişti fac parte din echipa VIVID, fiind pregătiţi pentru a-şi folosi experienţa şi entuziasmul în experienţele  oferite clienţilor.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;