Caravana Auto Revolution aduce mașini superbe la Suceava

Auto-Revolution

Casa Auto Iași, compania cu cel mai mare portofoliu de branduri auto din zona Moldovei, continuă acțiunile de prezentare și testare a celor mai noi modele de mașini și organizează la Suceava cea de-a doua ediție a caravanei Auto Revolution. Evenimentul se va desfăşura în perioada 17 – 20 septembrie 2015, pe esplanada Iulius Mall Suceava, zilnic între orele  10.00 – 19.00.

 „Vom veni de această dată în întâmpinarea clienților cu cinci branduri auto din portofoliul grupului – Hyundai, Mazda, Honda, Volvo și Mitsubishi, fiecare dintre ele aducând în Suceava cele mai noi modele din gama proprie, oferte speciale și condiții de finanțare excelente. Mai mult decât atât, doritorii vor beneficia pe loc de sesiuni speciale de test-drive, știut fiind faptul că experiența concretă la volan este extrem de utilă în luarea unei decizii de achiziție”, spune Cristina Vararu, director de vânzări în cadrul companiei.

 Printre modelele auto care vor fi disponibile în cadrul caravanei se numără:

  • Mazda: noua Mazda CX-3, Mazda CX-5, Mazda 6, Mazda 3;
  • Honda: noul CR-V, Honda Civic Sedan, Honda Civic Hatchback White Edition;
  • Volvo: noul Volvo XC90, XC60, V40 Cross Country;
  • Mitsubishi: noul L200, Outlander;
  • Hyundai: noul Tucson.

 Multe dintre autoturismele menționate mai sus beneficiază în această perioadă de oferte speciale de preț. Astfel, Honda Civic Sedan în ediție limitată vine acum cu un preț de doar 11.685 euro, iar Honda Civic Hatchback poate fi achiziționată la prețul de 13.825 euro. Volvo V40 Cross Country oferă o reducere de 5.665 euro, prețul actual de achiziție ajungând la doar 17.726 euro, iar ofertele continuă și pe alte modele. Tarifele nu includ TVA și se acordă în baza programului Remat 2015.

 A doua ediție a caravanei Auto Revolution, organizată la Suceava, este ocazia perfectă pentru a vedea și a testa mașini superbe din cinci mărci extrem de iubite și apreciate de către public, însă echipa Casa Auto Iași îi așteaptă pe participanți și cu multe surprize plăcute, voie bună, oferte speciale şi răspunsuri avizate pentru toate întrebările celor care vor să își cumpere o mașină nouă.

 Casa Auto Iași este parte a grupului de firme TESTER și de peste 15 ani contribuie cu onoare la scrierea istoriei economice din zona Moldovei. Activează în industria auto și deține în portofoliu un număr impresionant de branduri: Mercedes-Benz, Smart, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Hyundai, Volvo, Honda și Mazda. Pentru toate aceste mărci auto se oferă servicii complete de vânzare și post-vânzare la cele mai înalte standarde europene, prin dotări de ultima generație și personal pregătit în centre speciale de training.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;