S-a redeschis Massimo, magazinul rafinamentului desăvârșit, din Iulius Mall Iași

Massimo-Iulius-Mall-Iasi-02

De curând, pentru clienţii Iulius Mall Iaşi care apreciază eleganţa şi calitatea în vestimentaţie s-a redeschis magazinul Massimo. Cu un concept nou, un decor modern, o atmosferă boemă şi acelaşi rafinament în selectarea articolelor, Massimo rămâne destinaţia ideală de shopping pentru doamnele şi domnii cu stil.

Noul magazin Massimo reprezintă reinventarea brandului prezent în Iulius Mall încă din anul 2005. Cu o tradiţie în ceea ce priveşte eleganţa articolelor vestimentare şi unicitatea lor, Massimo rămâne locul în care doamnele şi domnii găsesc piesele speciale, care să le reflecte personalitatea şi să le ofere confortul pe care şi-l doresc. Pe rafturile magazinului multibrand se regăsesc produse atent alese de la producători internaţionali, realizate din materiale de o calitate superioară, în croieli adaptate noilor tendinţe şi cu finisaje excepţionale. Toate articolele disponibile la Massimo se disting prin elemente şi detalii care fac diferenţa. În plus, clienţii vor primi consiliere şi, la cerere, vor beneficia de retuş gratuit pentru ajustări simple.

Indiferent dacă vă pregătiţi pentru o petrecere specială, un cocktail, o cină alături de prieteni sau pentru a merge la serviciu, laMassimo veţi găsi ţinuta ideală. Printre propunerile magazinului din Iulius Mall se regăseşte o linie chic-elegantă pentru zi, dar şi numeroase rochii deosebite pentru seară. Diafane, clasice sau moderne, piesele se găsesc şi în mărimi mari, unele modele fiind disponibile până la talia 48. În plus, Massimo este locul în care domnii îşi vor putea alege costumul perfect, dar şi accesoriile care să imprime rafinament ţinutei. În această perioadă, sunt oferte de până la 50% la  articolele de ceremonie pentru bărbaţi. Iar dacă vreţi să îi surprindeţi pe cei dragi cu un dar special, pe care să îl aleagă în conformitate cu look-ul pe care şi-l doresc, Massimo Massimo-Iulius-Mall-Iasi-04vă oferă posibilitatea de a le oferi un voucher cadou.

Clienţii găsesc acum la Massimo un loc intim, în care se vor simţi ca acasă, alegând cele mai potrivite produse pentru garderoba lor. Mobilierul alb, din lemn masiv, cu linii drepte, completat cu oglinzi, candelabrele din fier forjat şi ceasul negru cu micile sale statui sunt elementele de design care definesc perfect decorul.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;