Școala Gimnazială “Vasile Conta” Iași – flashmob de Ziua Internațională a Educației

scoala-vasile-conta
Ziua Internatională a Educației este celebrată anual pe 5 octombrie, începând cu anul 1994, în întreaga lume, pentru a aminti importanța rolului educației.
Școala Gimnazială „Vasile Conta” Iași a marcat acest eveniment printr-o serie de activități, prin care s-a urmărit sensibilizarea comunității în legătură cu valorizarea educației și a cadrelor didactice în societatea contemporană.
Ziua a debutat cu dezbateri despre rolul educației în dezvoltarea personală și profesională a copiilor, fiecare clasă realizând câte un poster pe această temă; produsele finale fiind afișate în comunitatea Nicolina I.
Sub sloganul „Educația ta Va Conta”, care este și deviza Școlii Gimnaziale „Vasile Conta” din Iași, a fost organizat un flashmob pe terenul de sport al școlii, la care a participat un număr de 485 de elevi, sub coordonarea a 23 de cadre didactice. La activitate au asistat și părinții elevilor.
Timp de 45 de minute elevii au format din corpurile lor sloganul „Educația ta Va Conta”. Evenimentul a fost filmat și fotografiat cu o dronă, materialul video fiind folosit pentru a promova școala și educația de calitate.
Filed in: Educație

Comments are closed.

;