Şcoala Primară “Hänsel und Gretel“: “Fiecare copil are dreptul la o educație de calitate”

hansel-und-gretel

Şcoala PrimarăHänsel und Gretel“ a rezervat 6 locuri pentru copii inteligenți, dornici să învețe, care au o situație familială mai specială. Copiii care vor ocupa aceste locuri vor beneficia în mod gratuit de servicii educaționale din partea școlii până la terminarea ciclului primar.

Şcoala noastră este o școală privată de elită din Iași, la care părinții plătesc o taxa de școlarizare. Politica școlii prevede formarea claselor cu cel mult 12 copii. Acest aspect, pe lângă buna pregătire a cadrelor didactice, programul intensiv de învățare a limbii germane și baza materială de excepție, asigură premisele unui învățământ de calitate.

Consiliul de administrație al școlii a inițiat o serie de acțiuni sub genericul Totul pentru educație. Una dintre acțiuni este recrutarea și selecția în luna octombrie, pentru școlarizarea fără taxă, a 6 copii de ciclul primar. Până în acest moment am înscris un copil, Andrei, la clasa I. El beneficiază de tot ce oferă școala: manuale, rechizite, masă, opționale, after school. Suntem extrem de bucuroși că putem contribui la educația lui Andrei“, a declarat prof. dr. Angela Sava, directorul școlii.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;