Au sosit adeverinţele pentru a doua specializare 2015

Balneofizioterapie

45 de asistenţi medicali generalişti şi de pediatrie încadraţi pe posturi în Radiologie-imagistică medicală, Laborator, Igienă şi sănătate publică, Balneo-fizioterapie, respectiv Nutriţie şi dietetică au obţinut, în acest an, recunoaşterea specializărilor în care lucrează.

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a primit, astăzi, de la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, adeverinţele de absolvire pentru candidaţii care au participat la examenul de obţinere a cele de-a doua specializări.

Adeverinţele se eliberează titularului pe baza prezentării documentului de identitate sau împuternicitului pe baza împuternicirii (nelegalizată), însoţită de copie după cartea de identitate atât a titularului cât şi a persoanei împuternicite.

După eliberarea adeverinţelor, tabelul nominal având semnăturile de primire ale titularilor sau împuterniciţilor se înaintează la sediul central al OAMGMAMR.

În centrul universitar Iaşi, examenul pentru a doua specializare s-a desfăşurat în perioada 28 septembrie – 12 octombrie 2015. În urma examenului, 12 asistenţi medicali au obţinut recunoaşterea specializării în Laborator, 29 în Radiologie-imagistică medicală, 3 în Nutriţie şi dietetică, iar 1 în Balneo-fizioterapie.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;