De Halloween, Iulius Mall Iași te provoacă să intri în „Zombie Land”

zombie

De Halloween, distracţia este cuvântul de ordine la Iulius Mall Iaşi. Prichindeii curajoşi vor fi întâmpinaţi cu nenumărate surprize în ton cu sărbătoarea „înfricoşătoare”, dar atât de mult îndrăgită de copii. Cei mici se pot distra la petrecerea organizată de KidsLand, iar dacă au curaj, vor fi provocaţi să intre în Zombie Land.

 

Iulius Mall Iaşi a pregătit activităţi antrenante pentru copii, care vor asigura distracţia micuţilor de Halloween. Sâmbătă, 31 octombrie, şiduminică, 1 noiembrie 2015 inclusiv, copiii neînfricaţi vor avea ocazia să se aventureze în „Zombie Land”, amenajat special pentru Halloween, la demisol mall-ului. În grupuri, cei mici vor avea misiunea de a explora tărâmul bântuit, ghidaţi în aventura lor de Dracula.Micii temerari se vor putea fotografia în cele mai „întunecate” colţuri, alături de personajele tematice care vor completa decorul sumbru.

La final, cei mai curajoşi prichindei vor fi premiaţi cu surprize dulci şi cu diplome prin care le este recunoscută vitejia. Experienţa celor mici va fi memorabilă şi pentru că se va desfăşura într-o atmosferă „de groază”, cu fantome, lilieci şi pânze de păianjen, dar şi cu efecte sonore şi lumini tematice. Zombie Land poate fi vizitat sâmbătă, între orele 15.00 – 18.00, iar duminică, între orele 16.00 – 20.00. Intrarea este gratuită, accesul fiind permis copiilor cu vârsta de peste 5 ani.

Sâmbătă, distracţia năzdrăvanilor va continua la KidsLand. De la ora 17.00, „Vrăjitoarea Yakiduka” îşi va fac apariţia pe „mătura veselă” la petrecerea special organizată pentru cei mici, de Halloween.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;