Pasta al Forno – primul restaurant fast food cu specific italian din Iaşi, deschis în Iulius Mall

Cel mai premiat bucătar, din ultimii trei ani consecutiv, la competiţia internaţională „Feeria de Pasta & Pizza” lucrează acum în Iulius Mall, la restaurantul recent inaugurat Pasta al Forno, situat la etajul doi, în food court-ul Almondo, lângă librăria Cărtureşti. „Fast and good food” sau „Alege o alimentaţie sănătoasă ca să fii în formă maximă, indiferent de vârstă!” sunt devizele primului restaurant de tip fast food cu specific italian din Iaşi. Specialitatea casei este un platou unic, săţios, din mezze penne tricolore, adică paste în trei culori: roşie de la tomate, albă de la grâu şi verde de la spanac, cromatica steagului italian redată din pastele Barilla (numărul 1 în lume).

Proaspete, preparate pe loc, în cel mult 5 minute, delicatesele sunt gătite la cuptor, de unde şi denumirea localului: Pasta al Forno (paste la cupor). Meniul conţine reţete italiene în combinaţii variate între carne tocată (de vită sau porc), bacon, emental, gorgonzola, mozzarela, parmezan, legume (tomate, ţelină, morcov, ceapă), ciuperci, smântână şi ulei de măsline, aromatizate cu busuioc şi oregano.

Vestita pizza italiană este preparată în cel puţin 10 sortimente apreciate de amatorii bucătăriei italiene. Carnea de pui şi de porc asezonate cu cartofi la cuptor şi salate completează meniul Pasta al Forno. Tot aici deserturile sunt, bineînţeles, italiene: Tiramisu, Panna cotta, Affagato al caffe.

Meniul are o adresabilitate mare, constituind fie masa de dimineaţă, fie un prânz consistent pentru părinţi şi copii, fie o masă de seară pentru persoanele deosebit de ocupate. Preţurile sunt mai mici sau egale cu unele preparate de pe piaţa locală, în jur de 12 lei meniul, dar calitatea este cu adevărat cea care ne reprezintă şi determină clienţii să revină”, a precizat Claudiu Mihăieş, managerul Pasta al Forno din Iulius Mall.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;