5:14 pm - Wednesday April 29, 8843

Promoții de Black Friday și târg de antichități, în week-end, la Palas

Palas Mall

Se apropie sfârșitul de săptămână, astfel că Palas Mall a pregătit evenimente care să îi încânte pe cei veniți la cumpărături. Black Friday cu promoții de până la 70%, târg de antichități și eveniment dedicat mișcării sunt în programul acestui week-end. 

Vineri, 27 noiembrie 2015, la Palas Mall este ziua cea mai așteptată pentru shopping. De Black Friday, magazinele au pregătit promoții de până la 70% la piese vestimentare, încălțăminte, bijuterii și accesorii, cosmetice, cărți, decorațiuni și obiecte pentru casă, articole pentru copii și multe altele. Mai mult, restaurantele și cafenelele din Palas Mall își vor întâmpina clienții cu propuneri speciale, pentru a se asigura că pauza dintre sesiunile de shopping este cât mai relaxantă. Oferte sunt disponibile și la operatorii de servicii, dar și în food court. Iar pentru ca ieșenii să se bucure din plin de cumpărături, Palas Mall va fi deschis în intervalul orar 08.0024.00.  Catalogul complet al promoțiilor de Black Friday și lista magazinelor care sunt deschise după program prelungit suntdisponibile pe site-ul www.palasmall.ro.

De vineri până duminică inclusiv, etajul 1 al Atriumului Palas Mall găzduiește o nouă ediție a Târgului de Artă și Antichități. Numeroși colecționari din toate colțurile țării își dau întâlnire cu cei pasionați de obiectele cu patina timpului, prezentând cele mai frumoase și valoroase piese. Mic mobilier, bijuterii, filatelie, numismatică, porțelanuri, cărți, ceasuri, tablouri, decorațiuni șiaccesorii sunt doar o parte din universul obiectelor cu dichis din Palas Mall. Evenimentul este realizat în parteneriat cu Bucovinart.

Sâmbătă este zi cu mișcare. În Atriumul Palas Mall, de la ora 16.00, New Power Gym îi invită pe ieșeni la demonstrații de sport: functional shape, kangoo jump și trambuline rebound. Cei preocupați să se mențină în formă vor avea prilejul de a interacționa cu astfel de exerciții, vor primi informații privind beneficiile lor și chiar vor putea să participe la demonstrații. 

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;