Vino joi, 3 decembrie, să aprindem luminile de Crăciun din Ansamblul Palas Iași!


palas2

Concert al Filarmonicii Moldova Iaşi * Sute de mii de luminiţe în parc şi în mall * Decoraţiuni impresionante * Brad cu personaje animate, în Atrium * Plimbări pentru copii cu trenuleţul Moşului.

Joi, 3 decembrie 2015, la ora 18.30, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi în Atriumul Palas Mall, la aprinderea luminilor din Crăciunia.Publicul va avea ocazia să admire decoraţiunile de poveste care împodobesc de sărbători întregul ansamblu, dar şi să asiste la un concert special de Crăciun, susţinut de Orchestra Simfonică şi Corul Academic Gavriil Musicescu, din cadrul Filarmonicii Moldova Iaşi.

Toată luna decembrie, cei care vor veni la Palas vor avea parte de un cadru feeric. Decorul spectaculos va surprinde încă de la intrarea principală în Palas Mall, acolo unde va trona o patinatoare artistică, de mărimi impresionante. Ca şi în ceilalţi ani, întâlnirile princhindeilor cu Moş Crăciun vor avea loc la bradul impozant din Atrium, înalt de 15 metri şi împodobit cu personaje de poveste, care vor prinde viaţă.palas1

Tot în mall, copiii vor găsi diverse scenete, precum un brad imens realizat din cutii de cadouri frumos ambalate, soldăţei de plumb şibaloane de aer în culorile Crăciunului. În plus, clienţii vor putea admira şi o scenetă haioasă, reprezentându-i pe Moş Crăciun şi Crăciuniţa, cu o înălţime de 7 metri, înconjuraţi de zeci de daruri. În food court, decoraţiunile tematice vor fi sub formă de cupcakes şi acadele.

palas3Sute de mii de beculeţe de Crăciun, sub formă de perdele cu efecte de sclipire, instalaţii de tip ţurţuri şi plase de lumini, vor străluci în întregul ansamblu Palas. Plimbările în aer liber vor fi deosebit de plăcute datorită arcadelor luminoase de pe aleile principale, dar şizecilor de arbuşti şi stâlpilor îmbrăcaţi în beculeţe. Tot în parc, clienţii vor admira o cutie cadou 3D de dimensiuni impresionante.

Şi clădirile de birouri sunt decorate de sărbătoare, cu arcade sclipitoare la intrări, iar din recepţii nu lipsesc brazii împodobiţi.

Ca şi în anii precedenţi, spre încântarea lor, copiii vor avea ocazia să se plimbe prin Atriumul Palas Mall cu trenuleţul Moşului.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;