Roboți care fac proiecții holografice, imprimante 3D și alte gadgeturi, la Festivalul Tehnologiei, în Palas

PALAS

În acest week-end, cei care vor ca Moș Nicolae să îi surprindă pe cei dragi cu daruri în pas cu tehnologia sunt invitați la Palas Mall. Festivalul Tehnologiei îi va ajuta să facă un pas în viitor, descoperind cele mai noi gadgeturi, într-o expoziție interactivă.

De vineri până duminică, în perioada 4 – 6 decembrie 2015, Atriumul Palas Mall se transformă într-un univers hi-tech. Festivalul Tehnologiei este cea mai mare expoziție interactivă de acest gen organizată în afara Capitalei, reunind branduri internaționale reprezentative.

Prin diversitatea gadgeturilor prezentate, participanții le vor oferi clienților Palas Mall o incursiune în viitor. Indiferent de vârstă, cei pasionați de tehnologie vor putea vedea cum se vor desfășura ședințele la birou cu imprimante 3D și instrumente de scris cu ajutorul cărora se poate desena în spațiu și vor putea descoperi sisteme de stocare a informațiilor de mare capacitate. Pentru cei care vor să își transforme casa în propriul cinematograf, expozanții prezintă proiectoare de ultimă generație și computere puternice cu dimensiuni reduse.

Printre atracțiile Festivalului Tehnologiei sunt roboții care patrulează și care fac proiecții holografice, comandate cu ajutorul smartphone-urilor. Iar cei care vor să fie în pas cu tehnologia pentru a avea un plus de confort, vor descoperi roboți care curăță podeaua, ferestrele și suprafața apei din piscină, dar și becurile capabile să extindă semnalul rețeaua WI-Fi, controlate de pe telefon. Tot pentru o viață mai ușoară și mai distractivă, clienții vor putea vedea telecomanda sau priza inteligentă, gadgeturi auto, drone și minidrone, dar și metode și sisteme de protejare a copiilor în utilizarea internetului și a echipamentelor din locuință. Tinerii vor fi cuceriți de Festivalul Tehnologiei, acolo unde vor descoperi scooter-ul skateboard, care îi poate ajuta să se deplaseze de două ori mai repede, dar și ceasuri inteligente. Partenerul evenimentului este Lenovo, al cărui succes este construit pe o cultură de inovare permanentă, care a ajutat compania să ofere produse revoluționare. Una dintre vedetele standului Lenovo este Yoga – laptopul care poate fi transformat și utilizat ca tabletă.

Până duminică, cei care vor să pună în ghetuțe cadouri unicat, pot vizita Târgul de Handmade, la etajul Atriumului Palas Mall. Vor putea alege bijuterii, decorațiuni, casete pentru podoabe, pălării, păpuşi realizate din împletituri, produse cosmetice naturale, ceasuri de perete, genţi şi accesorii din piele, articole vestimentare și multe alte piese realizate prin tehnici inedite.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;