În decembrie, proiecție 3D de Crăciun pe Palatul Culturii, oferită de Palas

Proiectie-3D

De sâmbătă, 5 decembrie 2015, Palatul Culturii va fi înveşmântat, în fiecare seară, în culori de sărbătoare, cu ocazia deja tradiţionalei proiecţii video de Crăciun, oferită de ansamblul Palas Iaşi.

Pentru al treilea an consecutiv, cea mai cosmopolită destinaţie de timp liber din regiune le face cadou ieşenilor şi nu numai un show 3D de Crăciun similar celor din marile oraşe ale lumii. Proiecţia video va rula pe faţada Palatului Culturii zilnic, în perioada 5 decembrie 2015 – 5 ianuarie 2016, la începutul fiecărei ore din intervalul 17.00 – 22.00. În pauzele dintre proiecţii, clienţii se pot delecta cu o sesiune de patinaj pe gheaţă, pot cumpăra cadourile pentru cei dragi sau se pot încălzi la cafenele.

Un motiv în plus de bucurie pe care copiii şi nu numai îl vor descoperi la Palas, proiecţia va fi un adevărat regal de lumină, culoare şi sunet. Nu vor lipsi secvenţele de efecte arhitecturale la scară mare – elaborări 3D detaliate ale componentelor fundamentale ale Palatului Culturii.

Protagoniştii proiecţiei din acest an vor fi Ţurţureii, personaje în care trăieşte spiritul iernii, provenite din fulgii de zăpadă ce zboară pe cerul îngheţat şi cad pe Pământ. Veseli, surprinşi, timizi sau morocănoşi, Ţurţureii se pregătesc de Crăciun şi de venirea  Moşului, punând în scenă toate şotiile învăţate în decursul anului.

Experienţa publicului va fi deosebit de intensă, datorită tehnicii de video mapping şi echipamentelor de ultimă generaţie folosite: patru proiectoare HD 3D şi sistem de sunet surround. Proiecţia 3D de Crăciun oferită de Palas este una dintre cele mai mari din ţară, derulându-se pe o suprafaţă impresionantă a Palatului Culturii, de 108 metri lăţime şi 25 de metri înălţime.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;