5:14 pm - Tuesday April 29, 7659

Concerte de colinde, în fiecare zi, la Palas Mall

palas1

Cele mai frumoase sărbători sunt așteptate cu evenimente aparte la Palas Mall. În fiecare zi, clienții sunt întâmpinați cu atmosfera de poveste din Crăciunia și sunt încântați cu melodii și colinde de sezon.

 Marți, 15 decembrie 2015, de la ora 15.00, pe scena din Atriumul Palas Mall vor urca cei mai talentați studenți. Sub îndrumarea dirijorului Bogdan Chiroșca, tineri de la Facultatea de Arte, din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași, vor interpreta cântece de Crăciun. Spectacolul de muzică simfonică are scopul de a aduce zâmbete clienților Palas Mall, călătoria pe notele de pe portativ conducându-i în atmosfera de poveste.

Miercuri este o nouă zi în care vor răsuna cântecele de iarnă, la Palas Mall. De această dată, micii cursanți de la Clubul Artelor vor fi cei care îi vor colinda pe clienți. Recitalul vocal instrumental începe de la ora 16.00, incluzând melodii de Crăciun îndrăgite. Cei mici vor să demonstreze publicului calitățile lor vocale, dar și talentul de a cânta la pian, chitară sau vioară.

În plus, în fiecare zi, copiii din grădinițele și școlile din Iași se întrec în a-l impresiona pe Moș Crăciun, prin serbările organizate laPalas Mall. Astfel, cei mici primesc și aplauzele clienților pentru munca lor artistică.

Până pe 5 ianuarie, ieșenii sunt invitați în parcul Palas pentru a se bucura de proiecția video de Crăciun, care rulează pe fațada Palatului Culturii. În acest an, protagoniştii poveștii sunt Ţurţureii, personaje în care trăieşte spiritul iernii, provenite din fulgii de zăpadă ce zboară pe cerul îngheţat şi cad pe Pământ. Show-ul 3D poate fi admirat zilnic, la începutul fiecărei ore din intervalul 17.00 – 22.00. În pauzele dintre proiecţii, clienţii se pot delecta cu o sesiune de patinaj pe gheaţă, pot cumpăra cadourile pentru cei dragi sau se pot încălzi la cafenele.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;