5:13 pm - Friday April 20, 9917

Moş Crăciun îi aşteaptă în fiecare zi pe copii, la Palas Mall

palas1

Şi în acest an, Palas Mall le-a pregătit copiilor o mare surpriză, ajutându-i să îl întâlnească pe Moș Crăciun. Cei mici vor avea ocazia de a-l convinge cât de cuminți au fost și de a se asigura că simpaticul bătrânel știe ce cadouri își doresc.

Zilnic, în perioada 17 – 23 decembrie 2015, între orele 17.30 – 20.30, și pe 24 decembrie, între orele 11.00 – 13.00, Moș Crăciun va fi prezent pe jilțul său din Atriumul Palas Mall. În atmosfera de poveste din Crăciunia, cel mai iubit bătrânel își va aloca timp să îi asculte pe ștrengari și să le ofere momente de bucurie.

Părinții care vor să se asigure că năzdrăvanul din familie va fi pe lista copiilor care îl întâlnesc pe Moșul, unde locurile sunt limitate, îl pot programa completând formularul disponibil la Centrele Info sau pe site-ul Palas Mall, accesând link-ulhttp://www.palasmall.ro/moscraciun. După ce vor primi confirmarea spiridușilor pe e-mail, nu le rămâne decât să se asigure că vor fi punctuali și că Moșul va primi ceea ce ei vor să îi transmită copilului. Întâlnirea cu simpaticul bătrânel va dura 10 minute, timp în care prichindeii îi vor putea cânta, recita sau îi pot spune ce-și doresc sub brad.

În plus, în Crăciunia continuă plimbările cu trenulețul lui Moş Crăciun. Călătoriile princhindeilor cu trenuleţul prin Palas Mall sunt gratuite şi au loc zilnic, în intervalul orar 10.00 – 15.00 şi 16.00 – 22.00. Distracția zilnică pentru copii este întregită de trambulinele Palas Jump, de la etajul Atriumului, dar și de Palas Ice Junior, patinoar dedicat exclusiv celor mici, din parc.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;