Concert al Filarmonicii, spectacole de datini şi târguri de Crăciun, la Palas Mall

palas1

Zilele acestea, Palas Mall îi invită pe ieșeni și nu numai într-o atmosferă de sărbătoare, în Crăciunia. Concert al Filarmonicii, spectacole de datini, Atelierul Artistului, târg de cadouri handmade, ExpoMineralia și nenumărate recitaluri și serbări de Crăciun sunt evenimentele pregătite pentru clienții Palas Mall.

De vineri până miercuri, în perioada 18 – 23 decembrie 2015, la parterul Atriumului Palas Mall se desfășoară Atelierul Artistului – Noapte de Iarnă. Membri ai Uniunii Artiştilor Plastici îşi prezintă creaţiile cu tematică de Crăciun: obiecte de ceramică, decorațiuni interioare, agende și felicitări lucrate manual, bijuterii și piese vestimentare.  Astfel, clienții le vor putea oferi celor dragi cadouri create cu inspirație și drag de artiști și designeri ieșeni.

În aceeași perioadă, la parterul Atriumului se desfășoară și o ediție specială a ExpoMineralia. Pentru că darurile preferate de doamne și domnișoare sunt bijuteriile, vor fi expuse coliere, cercei, inele, brățări și alte accesorii și decorațiuni realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase.

Până pe 23 decembrie, în zona Hervis Sports, se desfăşoară Târgul de Handmade. Evenimentul reuneşte maeştrii lucrului manual, care îi vor încânta pe clienţi cu obiecte unice, realizate prin tehnici inedite.

Tot până atunci continuă și Târgul de Cadouri și Decorațiuni Crăciunia, la etajul 1 al Atriumului Palas Mall, unde clienții vor găsi cele mai inspirate idei pentru darurile celor dragi.

Colindele vor răsuna zilnic în Palas Mall. Vineri, de la ora 15.00, cei care vor să facă o faptă bună de sărbători îi pot sprijini pe semenii lor participând la un spectacol caritabil de Crăciun, organizat de Asociația Iubire și Încredere. De la ora 18.00, Ansamblul Monor Bistrița va încânta publicul cu datini românești.

Sâmbătă este o zi plină de concerte și spectacole tematice, pentru cei mici și cei mari. Armata Salvării Chișinău va urca pe scenă de la ora 14.00, iar de la ora 17.00, tinerii talentați de la „Voice of Grace” îi vor colinda pe clienții Palas Mall. De la ora 17.30, Ansamblul Maramureş îi va ajuta pe cei veniţi la cumpărături să descopere obiceiurile de Crăciun.

Tot sâmbătă, în Atriumul Palas Mall, va avea loc o nouă întâlnire cu lumea muzicii. Filarmonica îi invită pe ieşeni, de la ora 19.00, la spectacolul „Poveşti muzicale de Crăciun”. Îi vor încânta cu virtuozitatea lor membrii Orchestrei Simfonice, sub îndrumarea dirijorului Adrian Petrescu.

Duminică, de la ora 14.30, va avea loc o triplă lansare de carte pentru copii, a Editurii Floare de Iris, invitați la eveniment fiind membrii Corului Liceului Waldorf. De la ora 16.00, atmosfera de Crăciun va fi întregită printr-un spectacol de dans, cântece și scenete tematice, oferit de Just Smile Events. Aceştia vor fi urmaţi de talentaţii prichindei din Grupul Melos de la Palatul Copiilor, de la ora 17.00. Programul artistic va continua cu un concert caritabil, al Asociației „Aparențe”.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;