Angajaţii Antibiotice au fost Moş Crăciun pentru 34 copii nevoiaşi

antibiotice

Astăzi 23 decembrie, într-o atmosferă de sărbătoare, 34 de copii nevoiaşi au fost vizitaţi de spiriduşii lui Moş Crăciun, chiar la ei acasă, în comuna Scânteia. Fundaţia Antibiotice „Ştiinţă şi suflet” a reuşit astfel să aducă bucurie în sufletele copiilor cu posibilităţi materiale reduse sau cu probleme de sănătate din această zonă rurală pentru care venirea Moşului este cel mai fericit moment al anului.

Cu ajutorul învăţătorilor, educatorilor sau de unii singuri, copiii cu vârste între 4 şi 11 ani au aşezat pe hârtie tot ce-şi doresc să primească de la Moşul. Scrisorelele lor au ajuns apoi în mâinile a mai multor angajaţi ai companiei Antibiotice care şi-au asumat cu entuziasm rolul de „spiriduşi” ai Moşului, îndeplinind copiilor întocmai dorinţele.

Provenind din medii defavorizate, copiii şi-au dorit lucruri simple: cărţi cu poveşti, papucei, păpuşele sau maşinuţe, banane, portocale şi dulciuri, însă Moşul s-a străduit să le ofere mai mult de atât. În cadrul festivităţii de azi, 23 decembrie, desfăşurate la Căminul Cultural din localitate copiii i-au îmbrăţişat emoţionaţi pe Spiriduşii Moşului, i-au povestit cât de cuminţi l-au aşteptat şi s-au bucurat să descopere surpizele din cadourile care le-au îndeplinit dorinţele.

„Este pentru al treilea an consecutiv când Fundaţia Antibiotice „Ştiinţă şi suflet” organizează această campanie care ne-a făcut să ne reîntoarcem cu mintea şi sufletul, în timp, la vremea copilăriei. Colegii noştri s-au alăturat cu entuziasm demersului Fundaţiei şi au reuşit astfel să aducă un dram de bucurie unor copii pentru care Moşul poate nu a venit niciodată până acum. Mulţumim colaboratorilor din cadul Direcţiei generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Iaşi ”, a declarat Ioana Tode, preşedinte Fundaţia „Antibiotice-Ştiinţă şi Suflet”.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;