Un strop de bucurie pentru copii

casa2

Sâmbătă, 19 decembrie 2015, Casa Auto Iași, prin echipa mărcii Mitsubishi, s-a alăturat cu bucurie acțiunii caritabile “Prieteni de offroad”, prin care mai multe companii ieșene au umplut sacul lui Moș Crăciun pentru copiii de la Școala Primară din satul Tufeștii de Sus.
Inițiată de membrii cluburilor de offroad din Iași, Offroad Club Iași și Adventure 4×4 Iași, caravana darurilor a reunit multe mașini 4×4 încărcate de pachete cu dulciuri și jucării, care au ajuns fără probleme în satul din apropierea Iașului.
Bucuroși și emoționați de eveniment, copiii i-au întâmpinat pe musafiri cu poezii și colinde de Crăciun, cu zâmbete sfioase și cu multă nerăbdare.casa3
Micuții care s-au bucurat de aceste daruri provin în cea mai mare parte din familii sărace, fără posibilități financiare, astfel încât bucuria de pe fețele copiilor a constituit cea mai mare răsplată pentru toți cei implicați în proiect.
Casa Auto Iași nu este la prima acțiune de acest gen, în anii precedenți fiind implicată în diverse proiecte umanitare adresate copiilor.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;