5:13 pm - Wednesday April 20, 9633

Târg de antichități, în weekend, la Palas Mall

Palas-Iasi

La final de săptămână, ansamblul Palas îi invită pe ieşeni şi nu numai să îşi petreacă timpul liber în inima oraşului. Din programul evenimentelor fac parte un târg de artă şi antichităţi, un recital de pian şi teatru de păpuşi pentru cei mici.

Prima ediţie din acest an a Târgului de Artă şi Antichităţi începe vineri, la Palas Mall. Timp de trei zile, la parterul şi etajul întâi al Atriumului se va desfăşura întâlnirea colecţionarilor cu pasionaţii de frumos. Evenimentul reuneşte zeci de expozanţi care le vor prezenta clienţilor obiecte cu dichis, precum: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie (de masă, de şemineu, de buzunar, de mână), numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole ornamentale învăluite în mister.

Dimineaţa de duminică de la Palas Mall le aparţine prichindeilor, invitaţii speciali ai sesiunii de teatru cu păpuşi. Reprezentaţia cu marionetele din poveşti va începe la ora 11.00 şi va avea loc la etajul Atriumului, în zona Intersport.

Tot duminică, clienţii Palas Mall veniţi la cumpărături vor asculta cele mai frumoase melodii interpretate la pian. Întâlnirea cu muzica bună are loc în piaţeta centrală a mall-ului, de la ora 16.00.

În continuare, ieşenii sunt invitaţi să descopere zecile de mii de produse expuse în cadrul târgurilor de la parterul Atriumului, Expomineralia şi Bag Expo. Cele două evenimente expoziţionale au loc până luni, 1 februarie inclusiv.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;