Preselecție pentru Corul de Copii MINI ANGELI

Afis-Mini-Angeli

Fostul “Cor de Copii ANGELI”, infiintat in anul 1991 de fostul Studio de Radio si Televiziune din Iasi, si-a reluat activitatea dupa o pauza de 14 ani in 3-4 octombrie 2015. In două luni de la infiintare, in decembrie 2015, corul a sustinut peste 8 concerte si spectacole alaturi si de Corul Academic “Gavriil Musicescu” din Iasi, concerte caritabile la Casa de Cultura a Studentilor si in Palas Mall.
In acest moment, se dorește demararea celui de-al II-lea proiect cultural-educativ-muzical intitulat: CORUL DE COPII MINI ANGELI, pentru copii cu varstele de 5, 6 si 7 ani.
Preselectia va avea loc la finalul lunii februarie 2016, dar locatia si data exacta vor putea fi aflate în perioada următoare, urmărind pagina de facebook: CORUL DE COPII MINI ANGELI. Inscrierea se face doar prin completarea unui formular ONLINE. Link-ul catre acest formular se gaseste pe pagina de facebook a corului: CORUL DE COPII MINI ANGELI.
Data limita de inscriere este de 20 februarie 2016.
Conditii de inscriere:
1. varsta cuprinsa intre 5 si 7 ani
2. ureche muzicala, simtul ritmului, capacitate de memorare muzicala, calitati vocale deosebite
Copilul trebuie sa pregateasca:
1. doua cantecele
2. o poezie
Informatii detaliate si actualizate pot fi aflate pe Facebook: CORUL DE COPII MINI ANGELI.
In cadrul corului, copilul va urma doua repetitii saptamanale a cate două ore fiecare, sambata si duminica.
Inițiativa aparține Asociatiei Muzicale Angeli (AMA), constituita pe data de 27 iulie 2015 conform OG nr.26/2000, a carei cerere de obtinere a personalitatii juridice a fost admisa pe data de 19 august 2015 de catre Judecatoria Iasi.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;