Târg de mărțișoare handmade și târg de antichități, în week-end, la Palas

Palas-Mall

În așteptarea primăverii, Palas Mall își invită clienții să aleagă mărțișoare lucrate manual sau obiecte înnobilate cu patina timpului. Pentru prichindei, anotimpul verde vine cu noi spectacole de teatru de păpuși.

De vineri până marți, 26 februarie – 1 martie 2016, parterul Atriumului Palas Mall va găzdui Sărbătoarea Primăverii. Târgul simbolurilor cu șnur alb și roșu include mărțișoare florale, cu motive tradiționale, din piele, realizate prin tehnica origami și multe alte piese unicat. Clienții vor găsi la târgul dedicat anotimpului verde accesorii și bijuterii create din diverse materiale, cu forme deosebite și culori vii, care pot fi daruri perfecte pentru doamne și domnișoare. Iar cei care vor să ofere cadouri pe lângă mărțișoare pot opta pentru cutii de bijuterii pictate manual, tablouri, decorațiuni, pălării și accesorii vestimentare  sau cosmetice naturale.

Clienții care apreciază obiectele ancorate în trecut sunt invitați la Târgul de Artă și Antichități, organizat de vineri până duminică, în Atriumul Palas Mall. Colecționari din toată țară le vor propune pasionaților de antichități piese cu povești din timpuri străvechi. În plus, domnii care sunt în căutarea cadourilor pentru Ziua Femeii vor găsi bijuterii și accesorii cu un farmec aparte. Piese de mic mobilier, tablouri, statuete, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole ornamentale învăluite în mister sunt propunerile Târgului de Artă și Antichități, organizat în parteriat cu Bucovinart.

De vineri până marți inclusiv, Palas Mall îi invită pe ieșeni la cea de-a patra ediţie a „Atelierului Artistului”. La eveniment participă tineri artişti vizuali, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici, care vor expune, în Atrium, colecţiile nou create de mărţişoare, bijuterii, accesorii şi obiecte decorative. Doritorii vor avea ocazia să admire şi să achiziţioneze diverse simboluri care anunţă venirea primăverii, realizate din argint, alamă, perle, pietre semipreţioase, ceramică, sticlă şi altele.

Duminică, de la ora 11.00, în zona Intersport, copiii sunt așteptați la teatru de păpuși. Întâlnirea cu marionetele va fi una amuzantă și educativă pentru prichindei.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;