Proiect caritabil Iubind femeia…vis în roz

afis

Ansambul TIERRA al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”, Iași prezintă CONCERT EXTRAORDINAR IUBIND FEMEIA…VIS ÎN ROZ, pe 8 Martie, ora 18, în Aula B.C.U.

Potrivit statisticilor peste 2000 de femei din Iași sunt diagnosticate cu cancer la sân. Proiectul caritabil Iubind femeia…vis în roz a luat naștere în primul rând din dorința de a sprijini femeile care se confruntă cu această boală și care au nevoie de ajutor suplimentar față de ceea ce statul român poate să le ofere în acest moment. Împreună cu coordonatorii pe probleme sociale din cadrul IRO vom stabili cu precizie direcția sumei de bani ce se va strânge în urma derulării proiectului caritabil.

Formația Tierra este alcătuită din artiști profesioniști, absolvenți ai Universității de Arte „George Enescu”, cadre didactice ale aceleiași instituții, instrumentiști ai Filarmonicii Moldova din Iași, profesori la Școala Populară de Arte. De curând formația a devenit ansamblul Bibliotecii Centrale Universitare Mihai Eminescu din Iași. Cu un portofoliu impresionant ce însumează peste 8 ani de activitate artistică (inclusiv proiecte caritabile de înaltă ținută), Formația Tierra a fost semifinalistă la concursul Românii au talent în vara anului 2015. Componența formației este următoarea: lect.univ.dr. Raluca Dobre – vioară, lect.univ.dr. Luminița Ciobanu – violă, asist.univ.drd. Edit Arva – pian, Grigoriță Mandache – contrabas, Teo Popescu – percuție, prof. Romeo Luchian – acordeon, Mihaela Gârlea – voce).

Seara caritabilă va fi îmbogățită și de prezența unor invitați speciali, precum Academia Show (coordonată de lect.univ.dr. Ligia Grozdan, Alina Babcinețchi Cosoi și Cosmina Paraschiv), Anisia Gafton (momente comice), George Marici (prezentator/realizator radio-tv, actor), Școala Tango Feliz (coordonator Mirel Grăjdeanu).

Evenimentul se va încheia printr-un moment simbol, respectiv iluminarea în roz a clădirii Bibliotecii Centrale Universitare Mihai Eminescu, a maternităților Elena Doamna și Cuza Vodă

Prețul unei invitații este de 40 de lei și poate fi achiziționată la instituțiile partenere și de pe pagina evenimentului Iubind femeia…vis în roz. Suma de bani ce va fi strânsă va ajunge la pacientele pentru care o pijama nouă înseamnă un lux.

Proiectul este realizat și coordonat de asist.univ.dr. Mihaela Gârlea solistă de jazz, profesor, realizator emisiuni tv.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;