De Ziua Femeii, Palas Mall oferă premii de răsfăț: bijuterii cu diamante și genți fashion

Palas-Iasi

La început de primăvară, Palas Mall le-a pregătit doamnelor şi domnişoarelor cadouri care le vor face să strălucească de ziua lor. Astfel, până pe 8 martie 2016 inclusiv, sesiunile de cumpărături vor fi unele de răsfăț. Și nu oricum, ci cu cele mai frumoase premii, pe care orice femeie și le dorește: bijuterii cu diamante şi genţi şic.

În perioda 1 – 8 martie, cumpărăturile din Palas Mall îți aduc șansa unor premii exact pe gustul tău, care te vor face să te simţi prințesă. Dacă acumulezi bonuri fiscale în valoare de minimum 150 de lei, te poți înscrie automat la campania „Străluceşte de ziua ta!”. Te numeri printre primii 200 de cumpărători ai zilei? Atunci vei câştiga garantat brăţări cu cristale Swarovski, cosmetice, şedinţe la solar sau fresh-uri sănătoase. În plus, latragerea la sorţi din fiecare seară, poţi fi recompensată cu o geantă în culorile primăverii, de la brandul italian O Bag.

Pentru că se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, chiar de ziua ta, în urma extragerii, poţi afla dacă eşti marea câștigătoare a campaniei, care va fi premiată cu o sesiune de shopping la bijuteria Teilor, în valoare de 2.000 de euro.

În plus, pe 6 martie, la ora 16.00, doamnele şi domnişoarele sunt invitate să participe la competiţia „Pantoful potrivit”. Cele mai curajoase femei vor fi invitate să urce pe scena din Atrium şi să aleagă o cutie de pantofi, precum „Cenușăreasa”. Dacă li se potrivește pantoful „de prinţesă”, vor câștiga perechea de încălțăminte la care visează, de la brandurile îndrăgite din Palas Mall.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;