Târg hadmade şi concurs de Ziua Femeii, în week-end, la Palas

Palas-Mall

Sfârșitul de săptămână petrecut la Palas aduce evenimente pentru întreaga familie. Târg de cadouri handmade pentru Ziua Femeii, concert simfonic, spectacole cu și pentru copii, concurs dedicat doamnelor și domnișoarelor și mii de premii sunt pe agenda acestui week-end.

De vineri până marți, în perioada 4 – 8 martie 2016, în zona Hervis Sports, se desfășoară o ediție specială de Ziua Femeii a târgului de handmade, „Cadou pentru ea”. Cei care sunt în căutarea unor daruri unicat pentru doamne și domnișoare vor putea alege din nenumărate sugestii: bijuterii create din materiale neconvenționale sau din pietre prețioase și semiprețioase, aranjamente florale, accesorii vestimentare, decorațiuni, cosmetice naturale și alte obiecte lucrate manual.

Vineri, de la ora 17.00, la parterul Atriumului Palas Mall, copiii talentați din cadrul Prime Agency vor oferi publicului un spectacol de balet. Prichindeii îi vor încânta pe cei prezenți cu mișcările lor grațioase, fiind totodată un cadou pe care îl vor oferi mămicilor.

Sâmbătă este zi cu muzică la Palas Mall. De la ora 19.00, în Atrium va avea loc concertul simfonic „Dansul primăverii”. Cei care apreciază ritmurile clasice se vor delecta cu cele mai frumoase melodii dedicate anotimpului în care natura renaşte, interpretate de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Moldova” Iaşi, sub bagheta dirijorului Florin Totan. Solistul evenimentului va fi violoncelistul Alexandru Totan

Duminică, de la ora 11.00, în zona Intersport, năzdrăvanii sunt așteptați la teatru de păpuși. Cei mici vor descoperi lucruri noi alături de marionete și se vor amuza de peripețiile acestora.

De la ora 13.00, în Atrium, ansamblul Armonia Lucis va oferi un cadou muzical în avans femeilor. Spectacolul coral include melodii de dragoste, talentații artiști fiind coordonați de dirijorul Dragoș Cohal.

De la ora 14.00, copiii de la agenția Kasta Morelli vor defila pe podium, într-o prezentare de modă. Spectacolul include și pasaje de teatru de modă, cei mici punându-și în valoare calitățile de modele.

Tot duminică, de la ora 16.00, Palas Mall le invită pe cliente să participe la competiția„Pantoful potrivit”. Cele mai curajoase femei, care vor face cumpărături în valoare de minimum 200 de lei, vor fi invitate să urce pe scena din Atrium şi să aleagă o cutie de pantofi, precum „Cenușăreasa”. Dacă li se potrivește pantoful „de prinţesă”, vor câștiga perechea de încălțăminte la care visează.

În aceeași zi, la parterul Atriumului Palas Mall va fi găzduit un târg caritabil de mărțișoare, organizat de „Speranță pentru Îngerași”. Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru cauze umanitare.

Până pe 8 martie, cumpărăturile din Palas Mall le oferă clientelor șansa de a câștiga premii exact pe gustul unei prințese, în cadrul campaniei „Străluceşte de ziua ta!”. Marea câștigătoare va fi desemnată în urma tragerii la sorți și va fi răsfățată cu o sesiune de shopping la bijuteria Teilor, în valoare de 2.000 de euro. În plus, în fiecare seară va fi o extragere, în urma căreia se va acorda ca premiu o geantă în culorile primăverii, de la brandul italian O Bag.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;