Cursuri intensive pentru firme la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

camera-de-comert

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi pune la dispoziţia firmelor două cursuri intensive în standardizare, cu referire la cele mai recente versiuni ale standardelor ISO 9001 (Managementul Calităţii) şi ISO 14001 (Managementul de Mediu).
„Aceste cursuri au durata de câte o zi (8 ore) şi se vor desfăşura pe 23 şi 24 martie, beneficiind de un lector foarte valoros din cadrul Asociaţiei de Standardizare din România (ASRO). Cursurile prezintă o importanţă deosebită atât pentru firmele care au deja implementate standardele şi care realizează tranziţia de la versiunile anterioare ale ISO 9001 şi ISO 14001 la versiune actuale, cât şi pentru firmele care intenţionează acum să implementeze aceste sisteme de management. În cazul ambelor cursuri, participanţii vor parcurge o tematică amplă, de la termeni şi definiţii şi până la evaluare, monitorizare şi audit. Înscrierile se realizează online, pe site-ul Camerei de Comerţ: www.cciasi.ro. Ambele cursuri se vor desfăşura la sediul instituţiei, din Iaşi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou”, a declarat Ilona Vitan, Director comercial şi Coordonatorul Centrului Zonal ASRO Iaşi.
De asemenea, Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi mai pune la dispoziţia angajaţilor din companii şi cursuri autorizate ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări), cursanţii având posibilitatea obţinerii, în urma examenului final susţinut în faţa unei comisii, a unui certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.
„Săptămâna aceasta finalizăm înscrierile pentru două cursuri de mare utilitate pentru firme: Expert achiziţii publice (44 ore) şi Expert accesare fonduri structurale şi de coeziune europene (40 ore). Ambele cursuri sunt adaptate la legislaţia actuală şi la exerciţiul financiar 2014-2020 şi vor avea un pronunţat caracter interactiv şi aplicativ. Cursurile prezintă importanţă din perspectiva absorbţiei fondurilor europene, precum şi pentru a avea personal specializat în accesarea procedurilor de achiziţii. Înscrierile se realizează online, pe site-ul nostru www.cciasi.ro, iar cursurile se vor desfăşura la sediul instituţiei, din Iaşi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou”, a spus Adina Sardare, Coordonatorul Centrului de Training al Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi
Sunt prevăzute discounturi pentru anumite categorii de salariaţi, pentru şomeri, studenţi precum şi pentru înscrierile colective, iar plata cursului se poate face eşalonat, sub forma unui avans achitat până la începerea cursului şi a unei tranşe finale până la terminarea acestuia.
„Beneficiem de lectori valoroşi şi condiţii logistice optime pentru desfăşurarea acestor cursuri. Practic, oferim cel mai bun raport calitate/preţ pentru aceste cursuri. Cursurile Camerei de Comerţ se adresează în mod direct atât firmelor, pentru pregătirea şi perfecţionarea personalului acestora, cât şi persoanelor fizice individuale care doresc să dobândească sau să-şi îmbunătăţească propriile competenţe pentru şanse mai bune pe piaţa muncii”, a completat Adina Sardare, Coordonatorul Centrului de Training al Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;