5:14 pm - Saturday April 29, 7911

Se strică atmosfera la CSMS Iași: Nicolo Napoli și Florin Prunea anunță că pleacă în vară de la Iași

napoli-prunea

După ce în campionatul regulat a fost la un pas de intrarea în play-off, CSMS Iași tremură acum pentru rămânerea în prima ligă, după ce în primele trei etape din play-out nu a reușit să obțină decât trei puncte din nouă posibile, pierzând ambele jocuri de pe teren propriu (0-2 cu CFR Cluj și 0-1 cu FC Voluntari) și câștigând in extremis, în deplasare, în fața ultimei clasate, formația Petrolul Ploiești (2-1). Vineri seara, în prezența a doar circa o mie de spectatori, fotbaliștii ieșeni s-au făcut din nou de rușine în meciul disputat în fața celor de la FC Voluntari, fiind învinși de trupa lui Ionel Ganea, prin golul reușit de Adrian Bălan în minutul 10, după o fază lucrată excelent de Vlad Achim. Lipsiți total de orizont, gazdele se avântă în atac, însă incursiunile la poarta lui Calancea sunt sterile, șuturile lui Bole (min.21) și Vasile Gheorghe (min. 25) fiind reținute cu ușurință de goal keeper-ul ilfovean. În minutul 38, Andrei Cristea este lovit cu cotul în față, în careu, de Țâru și arbitrul acordă penalty. Lovitura de pedeapsă este ratată cu seninătate de Golubovic, care trage mult peste transversală! După pauză, gazdele nu mai joacă nimic, umplându-se de penibil, motiv pentru care puținii spectatori prezenți în tribunele Stadionul ”Emil Alexandrescu” încep să strige ”Rușine să vă fie!” și ”Demisia!”.

La sfârșitul meciului, atât antrenorul Nicolo Napoli, cât și președintele executiv Florin Prunea, erau extrem de supărați, ambii anunțând că din vară, când le expiră contractele cu gruparea din Dealul Copoului, nu vor mai continua la Iași.

Au evoluat echipele: CSMS Iași: Grahovac (min. 10 Caparco) – Voicu, Mihalacher, Frăsinescu, Țigănașu – Ciucă, Crețu, Bole, V. Ghoerghe – A. Cristea, Golubovic; FC Voluntari: Calancea – Alcenat, Spahija, Țâru, Barna – V. Maftei, Moke, L. Rus, V. Achim – Kone, A. Bălan. După trei etape, CSMS Iași ocupă locul 1 în clasamentul play-out, cu 22 de puncte, la numai șapte lungimi în fața ultimului loc care duce în Liga a II-a. În etapa viitoare, ieșenii vor juca miercuri, 30 martie, de la ora 18.00, în deplasare, împotriva formației Concordia Chiajna.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;