Școala Gimnazială Deleni, pe harta Europei

erasmus
În săptămana 14-20 martie 2016, in cadrul Proiectului Erasmus + ’’My Nationality is Human”, un grup format din 2 profesori si 3 elevi de la Școala Gimnazială Deleni s-a deplasat in localitatea Torre del Greco din Italia pentru a participa la activitatile programate în cadrul proiectului.
Reprezentanți din 5 tări participante – Italia, Bulgaria, Grecia, Letonia si Romania – au luat parte la activități educative si ateliere de lucru având ca temă elemente de protecția mediului si ecologie.
Programul pregătit de partenerii din Italia a fost foarte atractiv și diversificat, cuprinzand si vizite la Primaria orașului Torre del Greco, Muzeul de Corali si Școala de prelucrare a coralilor, obiective turistice din Napoli, ruinele orașului Pompei precum si la Muntele Vezuviu. Elevii ieseni au trait experiente educative variate si atractive, intr-un mediu multicultural, simtind ca sunt cu adevarat parte din Europa. 
Următoarea deplasare – pe care elevii si profesorii o asteapta cu nerabdare – are loc in perioada 11-16 aprilie 2016 in orașul Trikala din Grecia.
Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;