5:13 pm - Tuesday April 18, 0400

Sport Vision va deschide, la Iulius Mall Iaşi, primul magazin din nord-estul ţării

sport vision2

La începutul acestei veri, Sport Vision va deschide, la Iulius Mall Iaşi, primul său magazin din nord-estul României. Retailerul de articole sportive va inaugura un magazin de 470 mp, situat la etajul doi al mall-ului.

Sportivii de performanţă, împătimiţii expediţiilor sau pur şi simplu cei care doresc să facă mişcare vor găsi în magazinul Sport Vision o gamă variată de îmbrăcăminte, încălţăminte, echipamente şi accesorii, pentru bărbaţi, femei şi copii.

Sport Vision deţine licenţă pentru numeroase brand-uri în domeniu, printre care: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor. Totodată, este partener internațional cu brand-uri de top din lume, ca: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar, Timberland și altele.sport vision

La capitolul încălţăminte, Sport Vision oferă opţiuni diverse de pantofi sport, sandale, ghete şi încălţări speciale pentru fotbal, fitness sau jogging. Secţiunea de îmbrăcăminte va fi la fel de generoasă: jachete, hanorace, treninguri, pantaloni, tricouri şi bluze. Persoanele care doresc să aibă parte de cel mai bun echipament pe munte pot opta pentru o varietate de accesorii utile în expediţiile outdoor. Aparatură fitness, mănuşi de box, gantere, mingi de fotbal şi baschet, accesorii pentru sporturi diverse şi genţi speciale pentru echipamente sunt tot atâtea alte produse care vor putea fi achiziţionate de ieşeni, din magazinul de la Iulius Mall.

În România, Sport Vision deține magazine în București, Constanța şi Timișoara.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;