Biserica “Învierea Domnului” din cartierul Dacia (Str. Vitejilor 2) va fi racordată la sistemul centralizat de termoficare

Biserica Invierea Domnului

Lacasul de cult este in curs de conectare la Magistrala 5 de termoficare si va folosi un modul termic individual (130 kW putere instalata pe incalzire) complet automatizat, ce va permite clientului sa porneasca sau sa opreasca incalzirea oricand doreste si sa beneficieze de temperatura optima, adaptata la cea exterioara, care este inregistrata permanent cu ajutorul senzorului de temperatura. Parametrii modulului termic vor fi monitorizati non-stop in dispeceratul Veolia, prin functia de teletransmisie.

Instalatia termica interioara a fost structurata de proiectant pe mai multe ramuri: la demisol, incalzirea se va realiza prin intermediul radiatoarelor, iar in incinta principala se la folosi incalzire in pardoseala. Instalatiile interioare vor fi si acestea complet automatizate, in corelare directa cu modulul termic, permitand reglarea manuala sau automata a temperaturilor interioare la nivelul dorit cu ajutorul termostatului de ambient si al robinetilor termostatati de pe calorifere.

Dincolo de castigul de eficienta energetica (prin economiile de consum), de siguranta in functionare si deprotectia mediului inconjurator intr-o zona intens populata, Parohia “Invierea Domnului” din cartierul Dacia va realiza importante economii de costuri, de cel putin 23% fata de o eventuala solutie pe gaze naturale.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;