5:13 pm - Thursday April 19, 1049

Bag Expo şi Târg de Paşte, la Palas Mall

Palas Mall

Zilele acestea, Palas Mall îi invită pe ieșeni să completeze sesiunile de cumpărături cu două târguri. Bunătăți și decorațiuni îi așteaptă la ediția de Paște a târgului handmade, iar accesorii pentru o ținută nouă, la Bag Expo.

Până vineri, 29 aprilie 2016, în Atriumul Palas Mall, clienții pot găsi standuri cu idei de cadouri sau preparate pentru Paște. Vor putea alege de la târg ii, piese vestimentare și accesorii cu motive tradiționale, cozonaci, pască și bunătăți pentru masa de sărbători, precum și ouă încondeiate. De asemenea, dacă sunt în căutarea unor cadouri unicat, pot opta pentru podoabe, cutii de bijuterii pictate și alte decorațiuni lucrate manual.

În aceeași perioadă, la parterul Atriumului Palas Mall se desfășoară o ediție specială a Bag Expo. Cei care vor să le surprindă pe doamne și domnișoare cu daruri în tendințe de Iepuraș pot alege genți felurite, care se potrivesc tuturor preferințelor. Aproximativ 3.000 de articole sunt expuse la Bag Expo, de la plicuri elegante, până la genţi casual sau sport. În plus, la o selecție de genți sunt disponibile promoții de până la 50%. Nici bărbații nu au fost uitați, pentru ei fiind propuse modele moderne de portofele.

Pentru a se distra din plin în vacanță, copiii sunt invitați în continuare să descopere „Labirintul Iepurașului”, amenajat în Atrium. Iepurașul va fi prezent în fiecare zi până vineri inclusiv, în intervalul orar 16.00 – 20.00, pentru a-i premia pe copii cu delicii din ciocolată belgiană. Tot aici, năzdrăvanii pot participa la un concurs de desene, unde premiul cel mare, acordat prin tragere la sorți, este un ou de ciocolată de 8,5 kg.

În continuare, cei care fac cumpărături în valoarea de minimum 150 de lei participă la campania „De Paşte, suntem împreună”, care se desfășoară până pe 30 aprilie. Zilnic, primii 200 de cumpărători primesc cadouri garantate. În plus, trei clienți norocoși, desemnați prin tragere la sorți, vor fi răsplătiți cu garderobe pentru întreaga familie, în valoare de 3.000 de lei fiecare, constând în cecuri de cumpărături la brandurile preferate din mall. Primele extrageri au avut deja loc, pe 17 și 24 aprilie, iar ultima va fi pe 30 aprilie. 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;