5:13 pm - Thursday April 19, 3906

De Paște, bilete cu reducere la concertul Julio Iglesias din Iași

afis iglesias

În ajunul sărbătorilor de Paște, pe 29 și 30 aprilie, precum și pe 1 și 2 mai, toți cei care vor achiziționa bilete online, pe www.vreaubilet.ro, la concertul „Mi Vida” susținut de Julio Iglesias pe 11 mai la Iași, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, vor primi din partea organizatorilor o reducere de 18%.

Artist de origine spaniolă intrat în Cartea Recordurilor ca singurul cântăreț de origine latină care a vândut peste 300 de milioane de discuri cu piese compuse în 14 limbi, Julio Iglesias va cânta la spectacolul de pe Stadionul „Emil Alexandrescu” piese din albumul „Mexico”, lansat anul trecut și ajuns deja în fruntea topurilor din Spania, dar și multe dintre hiturile lansate de-a lungul impresionantei sale cariere.

Julio Iglesias mărturisește că piesele de pe albumul lansat anul trecut, „Mexico”, au o semnificație specială pentru el și aceasta pentru că, pentru prima data după 12 ani, a cântat din nou în limbă să maternă. În deschiderea spectacolului, spectatorii îl vor putea ascultă pe Julio Iglesias Jr., care va urca pe aceeași scenă cu tatăl său.

Biletele la concertul lui Julio Iglesias de la Iași sunt disponibile la punctele de vânzare Vreau Bilet din Palas Mall și Iulius Mall, pe www.vreaubilet.ro și www.eventim.ro, precum și la locul evenimentului.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;