Proiect european la Colegiul Tehnic “Gh. Asachi” din Iaşi

erasmus
La Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi” din Iași continuă proiectul R.E.S.P.E.C.T., în cadrul programului european Erasmus+, KA1În perioada 17-23 aprilie 2016, doi profesori, membri ai echipei manageriale, au participat la cursul “Structured Study Visit to Schools/Institutes & Training Seminar” la Helsinki, în Finlanda. 
Participanții au avut oportunitatea de a-și îmbogăți și perfecționa experiența managerială, dar și de a se familiariza cu sistemul de învățământ finlandez, care este unul dintre cele mai performante din Europa.
Cel de-al treilea flux de mobilități din cele patru prevăzute în cadrul proiectului, s-a desfășurat în perioada 25 – 29 aprilie 2016, la Barcelona, în Spania.
Cei șase profesori participanți la cursul “Encouraging Creative Thinking” au participat la activități interactive deosebit de interesante și provocatoare pe tema gândirii creative, activități care vor putea fi implementate cu succes la clasă, astfel încât elevii să fie mai motivați și mai atrași spre școală.
Participarea la aceste cursuri are un impact puternic și asupra dezvoltării personale și profesionale a cadrelor didactice direct implicate, dar și asupra colegilor cu care aceste experiențe vor fi împărtășite.
Filed in: Educație

Comments are closed.

;