Scoala Varlaam deschide oficial inscrierile pentru 2013

20 de locuri la clasa pregătitoare pentru copiii care merg la scoala din toamna anului viitor

Parintii sunt deseori cei mai constiinciosi “scolari” iar “temele” cu privire la scoala in care vor invata copiii lor sunt printre cele mai importante: necesita timp, energie, cautari, toate acestea pentru ca parintii sa se poata incredinta ca iau cea mai buna decizie.

Anul acesta echipa Scolii Varlaam a decis sa inceapa din timp pregatirile, si face un anunt important catre toti parintii copiilor care vor incepe scoala la anul: inscrierile pentru  cele 20 de locuri disponibile in Clasa Pregatitoare din Septembrie 2013 sunt oficial deschise.

In serile de 24 si 25 Octombrie, de la ora 18:00, parintii sunt invitati sa participe la Serile Deschise ale Scolii Varlaam. Cu acest prilej toti cei interesati vor avea sansa sa cunoasca echipa, programa si metodele de educatie din cadrul Scolii Varlaam Mitropolitul.  Sunt asteptati la aceasta intalnire parintii care doresc sa isi inscrie copiii in anul scolar 2013, dar si pe cei care sunt interesati de inscrieri pentru urmatorii ani: invitatia la interviul de selectie al scolii se va face in ordinea “primului venit”!

 Organizatorii va invita sa participate la alegere, la una din cele doua intalniri sustinute in doua seri consecutive: pe 24 sau 25, miercuri sau joi, de la ora 18:00. In functie de programul dumneavoastra, puteti alege una dintre seri si sunati la numarul 0727 377 334 pentru a va inscrieti pe lista participantilor! Este foarte important sa va inscrieti telefonic pentru a putea  avea o intalnire cat mai bine organizata!

Scoala Varlaam Mitropolitul functioneaza in cadrul Fundatiei Varlaam, cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Teofan, Mitropolitul Moldovei si al Bucovinei. Scopul Şcolii Varlaam Mitropolitul este acela de a oferi educatie in spiritul bucuriei, ingrijindu-se atat de latura congnitiva, cat si cea afectiva si spirituala a copiilor.

Programa şcolară respectă Curriculum-ul Naţional pentru clasele I-IV avizat de Ministerul Educaţiei, dar cu acele adaptări necesare astfel încât să le fie oferită elevilor o perspectivă unitară şi coerentă asupra disciplinelor de studiu, arătându-li-se constant că ştiinţa, arta şi credinţa nu se contrazic între ele, ci se completează pentru a-L sluji pe Dumnezeu.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;