Proiect ERASMUS la Colegiul Tehnic “Gh. Asachi” Iaşi

proiect
Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Iași a fost, în intervalul 15-21 mai, gazda activității transnaționale a Proiectului Erasmus ‘’Building Up Human Values Through Art’’ (Sa consolidam valorile umanitatii prin arta!). Astfel, 27 de elevi și profesori din Spania, Germania si Marea Britanie, împreună cu cei de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” s-au pregatit în această perioada pentru vernisajul unei expoziții de artă fotografică, cu dorința de a  promova valorile europene.
Pentru a realiza o coeziune a celor 6 echipaje internaționale, grupul a beneficiat de o excursie de documentare la mănăstirile din Bucovina, ilustrând astfel diversitatea culturală, religioasă specifică acestui proiect european.
Proiectul își propune să asigure o implicare mai mare a tinerilor în viața comunității prin participarea la activități ale asociațiilor sociale și culturale, pentru a-și dezvolta sentimentul coeziunii sociale, al solidarității, al umanității, al libertății și al demnității umane, prin intermediul artei.
Filed in: Educație

Comments are closed.

;