Măriuca trăiește și vă mulțumește!

afisÎn ziua de 8 iunie, ora 18, în Grădina Palas, zona cu foișor are loc un eveniment de mulțumire pentru toți oamenii care au donat pentru a salva viața unui copil de 3 ani și 4 luni diagnosticat cu cancer.

În februarie anul curent, vestea a secerat toate speranțele părinților Mariei Narcisa Neculai. Ei au fost anunțați că fetița lor nu mai are nicio șansă. Medicii din România au refuzat intervenția chirurgicală, fapt ce a adâncit și mai mult neputința părinților. Însă, din ziua de 27 februarie, pornind de la o pagină de facebook și mai apoi un grup care a adunat peste 5000 de oameni din toată țara, mesajele, donațiile și apelurile de solidaritate au făcut ca astăzi să vorbim de Măriuca la timpul prezent. Ea a fost operată de o echipă de medici din Turcia, iar perioada postoperatorie a trecut fără niciun fel de probleme pentru micuță. Români din toată țara și foarte mulți din afara țării au motiv de bucurie. Au salvat-o pe Măriuca!

Măriuca trăiește și vă mulțumește!

Spectacolul reunește elevi, studenți, profesori care vor cânta, vor dansa, vor rosti cuvinte de mulțumire. Participă: cadre didactice universitare de la Universitatea de Arte George Enescu (lector univ.dr. Raluca Dobre – vioară, asist.univ.drd. Edit Arva – pian și asist.univ.dr. Mihaela Gârlea), studenții din Sextet Allegria (Ramona Nazarcu – vioară, Maria Ștefancu – violă, Lucian Iacob – violoncel, Emilian Clipa – clarinet, Adrian Beleca – contrabas, Alexandru Gârlea – pian), Adelina Voiculescu, prof. Biatrice Duca, solist de muzică populară, Ansamblul Hora Moldovei, maestru coregraf Mihai Roșcăneanu, George Marici – actor , elevele Karina Pop – vioară și Eva Maria Gârlea – pian (de la Colegiul Național de Artă Octav Băncilă), Cristian Gârlea – sintetizatoare, precum și părintele Mihail Grigoraș de la Biserica Adormirea Maicii Domnului (Vulpe).

Evenimentul este coordonat de Mihaela Gârlea, consultant artistic Kidsland Club, Asociația Blue Mind și Asociația Prietenii Muzicii Moderne

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;