Consultare publică pentru ”Opțiunile de educație și formare profesională ale absolvenților de clasa a VIII-a”

consultare
Având în vedere  asigurarea unei flexibilități crescute a sistemului de educație și formare profesională, precum și propunerile mediului economic, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice (M.E.N.C.Ș.) a lansat în consultare publică documentul-concept ”Opțiunile de educație și formare profesională ale absolvenților de clasa a VIII-a”.
Documentul este publicat  pe site-ul M.E.N.C.S. (www.edu.ro),  pe site-urile Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic (www.tvet.ro, www.alegețidrumul.ro) și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Iași (www.isjiasi.ro).
Inspectoratul Școlar Județean Iași a organizat sesiuni de informare a liceelor tehnologice și școlilor profesionale, cu sprijinul coordonatorului regional al Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, sesiuni de diseminare față în față cu agenții economici, la care s-au administrat chestionare privind opțiunile de formare ale elevilor în sistemul profesional dual.
Sesiunile de consultări sunt deschise până in ziua de 16 iunie 2016 on-line, iar chestionarele pot fi accesate pe site-ul:www.edu.ro/index.php/pressrel/24394 și transmise mai apoi la adresaconsultare-dual@tvet.ro
Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;