Ingeniozitate în activităţi extra-şcolare la Sfânta Sărbătoare a Înălţării Domnului

colegiul-leonida
Joi, 9 iunie, la Colegiul Tehnic ,,D. Leonida” din Iaşi a avut loc etapa finală a concursului judeţean ,,Le printemps m`inspire” (Primavara ma inspira) inclus în Calendarul judeţean al activităţilor educative. Prima etapă a concursului, cuprinzand un vernisaj de fotografii, a avut loc in ziua de 21 mai şi a fost găzduită de Palatul Culturii din Iaşi, în cadrul Nopţii Europene a Muzeeelor, prin parteneriatul cu Ministerul Culturii din Franţa. Cele peste 100 de fotografii ale elevilor au fost expuse şi admirate cu interes de către toţi vizitatorii Palatului Culturii.
Concursul este la a treia ediţie şi are parteneri şcoli precum Liceul Economic ,,V. Madgearu” sau Şcoala Gimnazială Liteni, fiind structurat pe trei secţiuni.
La biblioteca şcolii s-au bucurat împreună de frumoasa sărbătoare a Înălţării Domnului elevi  însoţiţi de cadre didactice de la Colegiul Tehnic ,,Gh. Asachi”, Liceul Waldorf, Şcoala Gimnazială Liteni, Liceul Economic ,,V. Madgearu”,  Colegiul ,,M. Eminescu” și reprezentanți ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Iași care au şi jurizat cele peste 100 de lucrări ale concursului.
Filed in: Educație

Comments are closed.

;