Festivalul Zmeielor, luni, în Parcul Palas

Palas

Palas Mall le-a pregătit o nouă surpriză prichindeilor. În așteptarea vacanței de vară, cei mici sunt invitați la un eveniment antrenant, amuzant și cu multă culoare: Festivalul Zmeielor.

Luni, 20 iunie 2016, de la ora 17.00, în parcul Palas se va instala distracția, pentru că se va desfășura Festivalul Zmeielor, organizat în parteneriat cu Kidsland Club. Copiii primesc o invitație inedită, de a petrece o după-amiază în compania altor prichindei, pentru a lansa zmeie. Năzdrăvanii care vor să participe la evenimentul colorat se pot înscrie, până pe 20 iunie, la Kidsland Club, spațiul de joacă situat la parterul galeriei Palas Mall. Zmeiele vor fi oferite gratuit de Palas și vor fi împărțite și celor care vin direct la festival.

Alături de ștregari va fi și Chi-Chi, îndrăgita mascota a copiilor, care se va asigura că toți participanții se vor distra de minune. Cu toții vor dansa, se vor juca, vor participa la concursuri și vor lansa zmeieși baloane colorate. Dincolo de caracterul ludic, Festivalul Zmeielor le va oferi ștrengarilor prilejul de a interacționa cu alți copii de vârsta lor și de a-și petrece timpul liber într-o manieră antrenantă, în aer liber.

Ulterior, cei care vor continua distracția la Kidsland Club, până pe 26 iunie, vor beneficia de un preț preferențial de 10 lei pe ora de joacă, dacă vor prezenta propriul zmeu jucăuș, lansat la festival. Kidsland Club, din ansamblul Palas, îi așteaptă pe cei mici să își petreacă vacanța de vară cu activități creative și recreative, întâlniri cu mascotele Chi-Chi, Minnie și Mickey, la minidiscoteca BoomTzi-BoomTzi și la evenimentele surpriză organizate special pentru ei.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;