5:13 pm - Thursday April 20, 8367

Concurs de idei pentru redenumirea sălilor de ședință din Prefectură

prefectura iasi

Instituția Prefectului Județului Iași a lansat un concurs de idei în vederea redenumirii sălilor de ședință din cadrul Palatului Administrativ al județului. Ideea aparține prefectului Marian Grigoraș, care consideră că actualele denumiri ale celor trei săli de conferință din cadrul instituției sunt perimate și total nereprezentative. ”Unii dintre dumneavoastră știu că în Prefectura Iași există trei săli de ședinte: Sala Mare, Sala Verde și Sala Galbenă. Unii ați avut, poate, ocazia să participați la ședințe sau altfel de evenimente aici.  Pentru cei care nu le știți, vă fac o scurtă descriere. Sala Mare se află la etajul 1 al clădirii, pe latura care dă spre curtea interioară. Are un număr de 270 de locuri și un aspect cam auster.
Sala Verde se află tot la etajul 1, pe latura din față a clădirii, în dreptul Palatului Culturii. Are 50 de locuri și beneficiază de un sistem de comunicații tip videoconferință. Este cea mai des utilizată de Instituția Prefectului.
Sala Galbenă este la parter, orientată tot spre Palatul Culturii. Are tot în jur de 50 de locuri și a fost recent modernizată. Vreau să mă ajutați și să găsim împreună denumiri pentru aceste săli”, se arată în mesajul postat de Marian Grigoraș pe pagina sa de Facebook. ”Împreună cu unii dintre colegii sau colaboratorii mei ne-am gândit pentru denumiri la o serie de personalități care au legatură cu istoria Iașului și cu viața administrativă și culturală a zonei.  Însă, eu spun că e potrivit ca pentru această alegere să dăm posibilitatea la cât mai mulți oameni să se pronunțe.  Așadar, vă mulțumesc și aștept propunerile dumneavoastră”, spune, în încheiere, prefectul județului Iași.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;