Promoții estivale de până la 70%, în magazinele Iulius Mall Iași

Iulius Mall

La Iulius Mall, moda nu intră în vacanță! Mai mult, magazinele din îndrăgita destinație de shopping au dat startul promoțiilor la colecțiile de sezon, care ajung până la 70%. Cu oferte atât de ispititoare, clienții își pot face și mai multe cumpărături pentru concediu sau pentru o vară în tendințe și pot câștiga mii de premii.

Piesele vestimentare mult dorite din magazinele Terranova, Casual Style, Eponge și One Star Fashion au tăiat prețurile cu până la 70%, în timp ce discounturi de până la 60% sunt propunerea Kenvelo. Articole de îmbrăcăminte în trend, la jumătate de preţ, sunt la Koton, Stradivarius, Pull&Bear, Bigotti, Nichi Cristina Nichita, BSB, Valerio Studio, Ina Design, Keops, Mari-K, Rocco, Golden Point și Fruscio. Zara, Bershka, Oysho, Massimo, Casa Wanda, Junker, Motor și alte branduri îndrăgite îi așteptă pe iubitorii de modă cu oferte de nerefuzat.

De promoțiile de vară se pot bucura și prichindeii, pentru că articolele Dinoland au prețuri cu până la 60% mai avantajoase. Pentru cei care preferă mișcarea în vacanță, Sport Vision are promoții de până la 50%.

Și cei care își caută încălțăminte comodă pentru plimbările lungi din vacanță se pot bucura de oferte: de până la 50% la CCC și de până la 40% la Il Passo. Lista continuă cu prețuri ademenitoare la Melania Scarpe și In Tempo, în timp ce Samsonite propune discounturi de până la 90%.

Tentante sunt și discounturile propuse pentru bijuteriile și accesoriile Sabrini, Bijoux și Meli Melo, de până la 50%. Oferte îi așteaptă pe clienții Iulius Mall și în food court.

Catalogul complet al promoțiilor este disponibil pe Facebook Iulius Mall Iași şi pe site-ul www.iuliusmall.com.

În plus, până pe 3 iulie 2016, cumpărăturile de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall le aduc clienților premii în ton cu zilele însorite de vară. Zilnic, primii 152 de participanți la campania „Nopți albe în Ibiza” vor fi premiaţi cu: invitaţii la piscina Tiki Village, selfie-stick-uri, cosmetice AVON, vouchere MADO, genţi de plajă şi răcoritoare NESTEA. În fiecare zi, Iulius Malla pregătit invitaţii duble la UNTOLD. În plus, marele câștigător va fi recompensat cu un sejur all inclusive în Ibiza, pentru două persoane.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;