Începe Congresul Internaţional de Pilates, Aerobic şi Functional Training

În perioada 26-28 octombrie 2012, la Centrul Expoziţional MOLDOVA din Iaşi, se va desfăşura cea de-a doua ediție a Congresului Internaţional de Pilates, Aerobic şi Functional Training. Cel mai important eveniment sportiv pentru sănătate din România este organizat de TonusPlus Pilates – cel mai performant studio de Pilates din Iaşi şi care se adresează kinetoterapeuţilor, profesorilor de sport, antrenorilor din toate ramurile sportive, instructorilor de fitness, dar şi iubitorilor de mişcare interesaţi de sport, nutriţie şi dezvoltare personală. La conferinţa de presă care va preceda desfășurarea acestui eveniment vor participa cunoscutul luptător de K1, Cătălin Moroşanu, actualmente consilier judeţean, lector univ.dr. Ciprian Paraschiv , directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport si Tineret Iaşi, Elena Gheorghiţă, vicepreşedintele Federaţiei Române de Tir cu Arcul şi manager al TonusPlus, organizatorul principal al congresului, alături de Juan Garcia Castellano, director al Companiei Intentationale Life Pilates, master Trainer în cadrul congresului.

Timp de trei zile, iubitori ai sportului şi adepţii unui regim sănătos de viaţă se vor alătura celor peste 25 de instructori internaţionali care doresc să împărtăşească din experienţa lor.

Congresul este dedicat kinetoterapeuţilor, profesorilor de educaţie fizică şi sport, antrenorilor din toate ramurile sportive, instructorilor de fitness, medicilor dar şi iubitorilor de mişcare şi tuturor celor care vor să ia parte la un eveniment internaţional care adună sub aceeaşi cupolă nume importante din industria fitnessului internaţional. Participanţii vor putea experimenta beneficiile metodelor Pilates, Functional Training, Aerobic şi Nutriţie la toate nivelele – de întreţinere, de recuperare, de relaxare şi ca stil de viaţă. Evenimentul oferă şi workshop-uri pentru toate categoriile de vârstă, pentru femei însărcinate, dar şi pentru persoanele interesate de terapiile medicale. Programul va fi completat cu momente de zumba, gimnastică aerobică şi antrenament funcţional.

Congresul va fi onorat de prezenţa unor specialişti de renume din lumea fitnessului din SUA, Croatia, Grecia, Italia, Spania, Brazilia, Serbia, Belgia, Anglia, Germania şi România.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;