5:14 pm - Monday April 30, 5500

Veolia continuă să îşi diversifice portofoliul de clienţi şi racordează cel mai modern centru medical, spa şi fitness din Iaşi

???????????????????????????????

Operatorul sistemului centralizat de termoficare al Municipiului Iasi continua campania de racordari: Veolia Energie Iasi va asigura energia termica pentru cel mai modern centru spa si fitness din oras, ce se va deschide in curand in incinta hotelului Hampton by Hilton (fostul Hotel Europa, in curs de certificare in cadrul lantului hotelier Hilton).

Este vorba de brandul „Vivertine”, un concept nou pe piata din Romania ce imbina, pe osuprafata de 3 500 mp, o clinica medicala de evaluare si reabilitare cardiovascularadotata cu echipamente de ultima generatie cu un club dedicat miscarii. Acesta va cuprinde o zona formata din piscina semi-olimpica structurata pe doua segmente (copii si adulti), sauna uscata, sauna umeda (hammam), criosauna, jacuzzi si camere de masaj, si o zona separata cu panou de catarare, panou de bouldering, sala de fitness, sala de cardio, sali de aerobic, sala de dans, sala de cycling/spinning, sala de antrenamente functionale, zona cardio cu  50 de aparate, culoare de alergare indoor, zona de crossfit, precum si spatii de antrenament in aer liber.

Viitorul client va fi alimentat direct din magistrala 2 de termoficare, cu modul termic individual complet automatizat. Astfel, reprezentantii sai vor decide singuri momentul in care se porneste caldura, iar apa calda va fi furnizata permanent. Modulul termic va fi monitorizat de la distanţa din Dispeceratul non-stop al Veolia, reglarea parametrilor facându-se in timp real, in funcţie de solicitarile clientului.

Prin alegerea solutiei sistemului centralizat de termoficare, randamentul de producere a energiei termice utile creste cu 22,5%, iar economiile de costuri fata de solutia pe gaze naturale ajung la 26,5% din factura anuala, adica in medie 35 000 lei cu TVA pe an.

Consumul estimat pentru centrul spa si fitness este de 410 gigacalorii/an, echivalentul a 3,5 blocuri cu 4 etaje fiecare.

Clinica medicala si centrul spa si fitness de la viitorul Hotel Hampton by Hilton reprezinta al patrulea client din aceasta categorie ce alege sa se racordeze la termoficarea centralizata, dupa ce aceeasi decizie a fost luata si de cei de la „World Class” („Club Moving”), „Unirea Spa” si Baia Comunala. De asemenea, mai multe hoteluri, cladiri de birouri, institutii de cultura, biserici, centre comerciale si institutii de invatamant s-au racordat la Veolia in ultimii trei ani, acesti noi clienti reprezentand echivalentul a 2 200 de apartamente sau a 100 de blocuri cu 4 etaje.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;