Programul „Weekenduri muzicale la Palatul Roznovanu” pentru zilele de 6 și 7 august

Afis Weekenduri muzicale la Palatul Roznovanu 4

Primăria Municipiului Iași continuă și în următorul sfârșit de săptămână spectacolele în aer liber reunite în programul „Weekenduri muzicale la Palatul Roznovanu”.

Sâmbătă, 6 august, între orele 18.00 și 20.00, ieșenii sunt așteptați la un spectacol susținut de cvartetul „Colosseum”. Înființat în anul 2003, cvartetul „Colosseum” (vioara întâi: Anca Bâzgu, concert maestru la Opera Națională Română Iași, vioara a doua: Radu Coțoman, artist instrumentist la aceeași instituție, violă: Corina Gavril, artist instrumentist la Filarmonica Moldova Iași, violoncel: Silviu Fântână, artist instrumentist la Opera Naționala Română Iași) se caracterizează prin experiență, profesionalism și pasiune. De-a lungul timpului membrii cvartetului au participat la numeroase evenimente și au susținut recitaluri în diferite locuri din Iași si din țară. Sâmbătă, cvartetul „Colosseum” va aborda un repertoriu bazat pe vals, tango și de jazz.

Duminică, 7 august, în același interval orar, va fi organizat un concert susținut de cvartetul „Allegria”. Membrii cvartetului (vioara întâi: Andrei Pretorian, vioara a doua: Daniel Moisuc, violă: Diana Liță, violoncel: Călin Petre) sunt coordonați de prof. Marian Gorovei de la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă”.

Concertele vor avea loc pe Pietonalul Ștefan cel Mare, în fața sediului Primăriei. În caz de vreme nefavorabilă, manifestările se vor desfășura în Sala Mare a Palatului Roznovanu.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;