Primăria continuă reparaţiile scărilor

scari Rapa Galbena

În acest an municipalitatea ieşeană a demarat un amplu proiect de reabilitare a scărilor. În ultimele două luni, SC Servicii Publice SA a făcut reparaţii la scările din strada Plevnei care fac legătura cu strada Scăricica (lucrări de reparaţii din beton armat cu mână curentă din ţeavă), scările din strada Anastasie Panu, de la Hotel Europa spre Hala Centrală (au fost făcute lucrări de reparaţii cu beton mozaicat la trepte şi a fost înlocuit o porţiune de pavaj cu dale mozaicate), scările de acces din strada Vasile Lupu spre bloc A1 (lucrări din beton armat cu mână curentă din ţeavă), scările de acces din strada Vasile Lupu pe lângă blocul „Salina Center” (lucrări din beton armat cu mână curentă din ţeavă), scările de acces din strada Prof. I. Inculeţ la blocurile 940, 932 şi 942 (au fost executate din beton armat cu mână curentă din ţeavă) şi scările de la Râpa Galbenă (reparaţii cu beton mozaicat la trepte).

În perioada următoare lucrătorii aceleiaşi societăți vor continua lucrările la scările din zona esplanadei Oancea, unde deja au fost executate lucrări de reparaţii prin înlocuirea plăcilor de granit, la scările din strada Ciurchi, mai exact în spatele blocului F4, unde se fac lucrări de refacere cu beton armat şi mână curentă din ţeavă, precum şi la scările de acces la trotuarul superior din bulevardul Alexandru cel Bun, între blocurile H1-H7.

Tot în acest an, SC Citadin SA a făcut lucrări cu mixtură asfaltică la scările de acces din faţa Complexului Ciurchi, pe partea care coboară spre blocuri.

Lucrările de reparații vor continua până la remedierea tuturor problemelor identificate.

 

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iaşi

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;