Festival Internaţional „Music for Kids” şi târg de accesorii fashion, în week-end, la Palas

Palas

În acest sfârșit de săptămână, agenda evenimentelor desfășurate la Palas propune Festivalul Internațional „Music for Kids”, târg de accesorii fashion, competiție de tenis de masă și teatru de păpuși.

Până luni inclusiv, 15 august 2016, clienții Palas Mall sunt întâmpinați cu propuneri de articole lucrate manual și nu numai, la Târgul Accesoriilor Fashion. Expozanții prezenți în piațeta de la intrarea principală în Palas Mall, dinspre Palatul Culturii, și la etajul 1 al Atriumului prezintă obiecte realizate manual și nu numai, spre încântarea celor care iubesc accesoriile. Brățări, gentuțe și articole din piele naturală, bijuterii realizate prin tehnici și din materiale aparte, accesorii pentru păr și multe altele sunt propunerile pentru vizitatorii târgului.

În serile de vineri până duminică, parcul Palas va găzdui cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional „Music for Kids”. Dornici să îşi demonstreze talentul vocal, în competiţie s-au înscris copii din Marea Britanie, SUA, Elveția, Malta, Bulgaria, Serbia, Suedia, Italia, Lituania, Republica Moldova și România. Pe lângă secțiunea de concurs, festivalul include și recitaluri ale unor artiști consacrați și tinere talente. Anul acesta, invitatul special este Aurelian Temișan, iar pe scenă vor urca și artiști la început de carieră, precumRawanne, Alexia Urtoi, Theo Rose, Ștefania Iacob, Alessandra, Mara, Bibi, Denis Midone, Daria Bahrin și Anastasia Lee.

Sâmbătă și duminică, de la ora 18.00, în Atriumul Palas se desfășoară finala Iași Open – Turneul Cartierelor la tenis de masă. Cei mai buni opt jucători de tenis din fiecare dintre cele opt cartiere participante din oraș se vor întrece pentru titlul de campion al Iașului la tenis de masă.

Duminică, de la ora 11.00, copiii primesc invitaţie la teatru de păpuşi. Cei mici se vor distra alături de marionete, în piațeta din zona Intersport, descoperind poveşti fascinante şi învăţând lucruri noi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;