5:13 pm - Tuesday April 18, 3854

Înscrie-te la competiţia de badminton de la Palas şi câştigă premii atractive!

Palas Iasi

Pasionați de mișcare? Ansamblul Palas încurajează orice tip de sport care aduce prietenii aproape și întâmpină toamna cu un eveniment dedicat celor dornici de un mod interactiv și distractiv de distracție, în aer liber. Sâmbătă și duminică, pe 3 și 4 septembrie 2016, în parcul Palas se va desfășura o competiție de badminton pentru amatori.

Ieșenii care doresc să participe la concurs se pot înscrie până joi, 1 septembrie, completând formularul electronic disponibil la accesarea link-ului: http://www.palasmall.ro/eveniment/competitie-de-badminton_903.

Grupele și programul jocurilor vor fi afișate vineri, tot pe site-ul Palas Mall. Concursul este dedicat întregii familii, desfășurându-se pe patru categorii de vârstă: 9 – 14 ani, 15 – 18 ani, 18 – 50 ani șipeste 50 de ani. Cei mai buni jucători vor fi premiați.

Competiția de badminton este organizată de Palas, în cadrul campaniei care marchează începutul noului an școlar și îi răsplătește pe clienți cu cele mai cool premii. Până pe 18 septembrie, cei care fac cumpărături de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall se pot înscrie la tombolă. Fiecare dintre cele trei săptămâni de desfășurare a campaniei are o tematică diferită, modă, sport și realitate virtuală, și se încheie cu acordarea unui premiu. Duminică, pe 4 septembrie, va fi desemnat, prin tragere la sorți, marele câștigător al săptămânii „stylish”, care va primi din partea Palas Mall o sesiune de shopping în valoare de 4.000 de lei, pentru toată familia.

Întrecerea de badminton deschide săptămâna dedicată sportului, iar pe 11 septembrie se va extrage numele celui de-al doilea client norocos, care va fi răsplătit cu o trotinetă electrică. Ultima săptămână a campaniei are ca temă „realitatea virtuală”, iar marele premiu, acordat pe 18 septembrie, constă într-o pereche de ochelari realitate virtuală Samsung Gear VR și un smartphone Samsung S7 Edge.

În plus, în fiecare zi, primii 200 de participanți sunt răsplătiți cu premii instant: caiete și lunch box-uri, super-ochelari 3D pentru smartphone, consultații  pentru un zâmbet perfect, sesiuni de înfrumusețare pentru mămici, rechizite cool, accesorii în trend și meniuri sănătoase.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;