Îndrăgitele produse Top Shop sunt disponibile într-un magazin în Palas Mall

top-shop1

Recent, în Palas Mall s-a deschis un magazin Top Shop. Situat la parterul galeriei Palas Mall, noua locație reunește cele mai îndrăgite produse care îmbunătățesc stilul de viață, marca Top Shop.

Noua locație din Palas Mall este destinația ideală pentru toți cei familiarizați cu produsele brandurilor de top din familia Studio Moderna, precum: Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx, Live Active, Wellneo, Rovus și Kosmodisk. În magazinul Top Shop, ieșenii și nu numai vor găsi articolele mult îndrăgite, pe care le-au testat deja sau pe care își doresc să le achiziționeze, pentru a le îmbunătăți calitatea vieții și confortul locuinței. Indiferent că sunt preocupați de îngrijirea casei și grădinii, că acordă o atenție sporită frumuseții și sănătății, că sunt pasionați de gătit sau că preferă să petreacă timpul liber într-un mod energic, clienții Top Shop pot alege obiectele care se potrivesc exact cerințelor lor.top-shop-2

În oferta noii locații din Palas Mall este inclusă o gamă variată de produse cu multiple beneficii, precum: calitatea și confortul saltelelor, pernelor, pilotelor sau lenjeriilor Dormeo, fiabilitatea și multifuncționalitatea vaselor, tigăilor și aparatelor de bucătărie Delimano, rezistența și tehnica aparatelor pentru sport Live Active, proprietățile și suportul în îmbunătățirea sănătății oferite de încălțămintea Walkmaxx și de dispozitivele de îngrijire Wellneo.

Studio Moderna este o companie internațională de marketing și e-commerce, fondată în anul 1992, în Slovenia. În prezent, deține o rețea de 334 de magazine în toată Europa. Studio Moderna pune accent pe confortul și satisfacția cumpărătorilor, drept dovadă fiind cei peste 300 de milioane de clienți mulțumiți de calitatea produselor și serviciilor.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;