Evenimentele din week-end, de la Palas

Palas Mall

Se anunţă un final de săptămână plin de evenimente la Palas: experimente şi demonstraţii ştiinţifice spectaculoase, teatru de păpuşi pentru copii, Leather Show, promoţii în cafenele, premii cu aromă de cafea şi multe altele.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează şi în acest an pentru public, în parcul Palas, o întâlnire fascinantă cu cercetătorii săi. Evenimentul „Noaptea de știință” va avea loc vineri, 30 septembrie 2016, de la ora 18.00. Vizitatorii de toate vârstele vor avea ocazia să vadă roboți, tehnologii, fenomene cu lumină, magnetism sau electricitate, toate pregătite de Facultatea de Fizică.

Sportivii care vor urca sâmbătă seară în ring la gala Superkombat World Grand Prix, de la Sala Sporturilor din Iași, se vor confrunta vineri, la Palas Mall, unde va avea loc prezentarea și cântarul oficial. În event-ul galei de la Sala Sporturilor, Amansio Paraschiv poate deveni al patrulea campion mondial la kickboxing profesionist din istoria României. Cântarul oficial și prezentarea sportivilor sunt programate de la ora 16.30, în Atrium, în zona magazinului Intersport. Nu vor lipsi sportivii ieșeni care luptă în gală: Corneliu Lascăr, Eduard Chelariu, Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă și Sebastian Ciobanu. În plus, fanii prezenţi vor putea primi invitaţii din partea sportivilor.

De sâmbătă și până marţi inclusiv, în Atriumul Palas se va desfășura târgul Leather Show. Producători autohtoni și din Grecia le vor propune celor care doresc să își înnoiască garderoba piese vestimentare, încălțăminte, marochinărie și accesorii din piele și blănuri.

Sâmbătă, de la ora 11.00, în parcul Palas se va sărbători Ziua Patrulei de Reciclare din Iași. În cadrul evenimentului, Asociaţia Română pentru Reciclare şi promotorii programului ecologic vor sărbători reuşita celor care au făcut posibil ca judeţul Iaşi să fie în topul câştigătorilor premiilor naţionale ale programului Patrula de Reciclare. Evenimentul va include ateliere de creaţie, momente de dans, muzică şi jocuri.

În week-end, cafeaua va fi în centrul atenţiei, la Palas. Timp de două zile, clienţii vor avea parte de recitaluri de muzică instrumentală, promoţii în cafeneledemonstraţii live de coffee art şi alte surprize în ton cu sărbătoarea dedicată licorii negre. Nu vor lipsi cadourile la cumpărături, oferite la centrul de premiere din Atrium, realizat sub forma unei căni „coffee to go” gigant, de peste 3 metri înălţime.

Duminică, Palas Mall îi invită pe cei mici la îndrăgita sesiune de teatru de păpuşiDe la ora 11.00, în zona Intersport, prichindeii se vor întâlni cu personaje de poveste.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;