Concerte UDDI și Brio Sonores, la Festivalul de muzică „Crystal Stars”, în week-end, la Palas

palas

Acest sfârșit de săptămână va fi unul muzical, în ansamblul Palas. Copii și tineri cu talent vor fi prezenți la evenimentul internațional Crystal Stars Music Fest. Totodată, cei care apreciază obiectele handmade își pot alege piese unicat, iar pasionații de sport primesc o invitație la mișcare din partea TVR Iași.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 4 – 6 noiembrie 2016, la Palas se organizează o nouă ediție a Târgului de Accesorii Handmade. Clienții care apreciază obiectele lucrate manual își vor putea alege articole care să ofere un plus de personalitate garderobei sau locuinței lor. Vor găsi bijuterii, tablouri, accesorii, pălării, decorațiuni, piese vestimentare, cosmetice naturale și multe alte propuneri.

Vineri, de la ora 17.00, la parterul Atriumului Palas Mall se va desfășura evenimentul cu scop caritabil„Fun Facts”, organizat de Clubul Interact. În cadrul acțiunii vor fi organizate workshop-uri pe teme variate: desene cu henna, street dance, secțiune de jocuri și curs de stilizare tricouri. Totodată, cei prezenți vor fi încântați cu un concert susținut de tineri interpreți locali. Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru achiziționarea de aparatură medicală.

Sâmbătă, de la ora 15.30, și duminică, de la ora 17.00, muzica va răsuna în ansamblul Palas, prin vocile unor copii și tineri talentați. Atriumul Palas Mall va găzdui cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Muzică pentru Copii și Tineret „Crystal Stars Music Fest”, organizat de Asociația Culturală Mellos. Maratonul muzical va fi oferit de concurenți din România, Republica Moldova, Bulgaria, China, Suedia, Italia, Ucraina, Nigeria și Turcia. La festival vor fi prezenți și invitați speciali. UDDI, un artist român care a cântat alături de vedete autohtone, va susține un concert sâmbătă, iar duminică, pe scenă vor urca membrii trupei Brio Sonores, din Chișinău, câștigătorii emisiunii TV „Românii au talent”, din anul 2014. Competiția va fi completată cu momente de dans, muzică, modă și gimnastică, oferite de artiști locali.

Duminică, 6 noiembrie, TVR Iași organizează la Palas o acțiune dedicată mișcării. De la ora 12.00, publicul se va întâlni cu marii campioni ai Moldovei la cele mai cunoscute sporturi, de la care vor primi invitația de a participa la diferite ateliere: fotbal, volei, rugby, dans etc. „TVR Iași iubește sportul!” face parte din seria evenimentelor care marchează aniversarea a 25 de ani de activitate a televiziunii regionale.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;