Gală caritabilă de excepție, 25 de ani de activitate în comunitate și 10.000 de euro colectați pentru copiii din regiunea de Nord-Est prin campania “Zâmbet în dar”

salvati-copiii_095

Joi, 10 noiembrie 2016, începând cu orele 18:30, Grand Hotel Traian a fost gazda Galei aniversare “Zâmbetul unui copil contează” organizată de Salvați Copiii Iași, cu ocazia împlinirii unui sfert de veac de activitate în cadrul comunității. Aflată la cea de-a doua ediție, Gala de anul acesta marchează și finalul unei campanii de amploare care a inclus 25 de evenimente caritabile inedite, derulate în lunile septembrie – noiembrie 2016 cu scopul colectării de fonduri pentru sprijinirea a 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României.

Seara de 10 noiembrie 2016 a fost o seară a prieteniei, generozității și recunoștinței care a marcat într-un mod elegant și distins un sfert de veac de activitate Salvați Copiii Iași, de oameni minunați și parteneri de încredere care au fost alături de organizație în cei 25 de ani de activitate, cu generozitate și dăruire. Printre partenerii și colaboratorii prezenți la Gală s-au numărat reprezentanți de marcă ai instituțiilor publice, ONG-urilor și mediului de afaceri ieșean, tinere talente ale Iașului și susținători de suflet ai organizației.

Gala caritabilă a marcat finalul campaniei „Zâmbet în dar” derulată în această toamnă de organizația Salvați Copiii Iași cu scopul colectării de fonduri pentru sprijinirea a 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României. Campania a inclus 25 de evenimente caritabile inedite, care au mobilizat în perioada septembrie – noiembrie 2016 comunitatea ieșeană prin activități sportive, ateliere gastronomice și de creații florale, yard sale caritabil, spectacole de muzică și dans.

Prin derularea acestei campanii au fost colectate fonduri în valoare de 10.000 euro care vor fi folosite pentru a sprijini peste 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică.

Pentru toți cei care doresc să sprijine în continuare copiii ajutați prin intermediul programelor organizației, Salvați Copiii Iași a lansat în luna octombrie platforma de donație on-line care poate fi accesată pe site-ul campaniei zambetindar.ro. Donațiile în produse pot fi aduse la sediul organizației din Str. Ion Simionescu nr.6, Bl. I5, PT 15, Dacia. Partenerii persoane juridice pot ajuta direcționând 20% din impozitul pe profit în sprijinul copiilor susținuți de organizație. Mai multe detalii la telefon 0731 834 729 sau prin email la irina.hazincop@salvaticopiii-iasi.ro.

Salvaţi Copiii Filiala Iași este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit care militează activ pentru drepturile copilului și protecția copilului. Activând în comunitatea ieșeană de 25 de ani, asigurăm servicii prin programele și proiectele noastre și aducem zâmbete pe fețele copiilor. Alături de partenerii și sponsorii noștri, am reușit să facem o copilărie mai frumoasă pentru mai bine de 100 000 de copii ce trăiau în sărăcie extremă, încălcându-li-se astfel dreptul la creștere și dezvoltare fizică normală. În prezent, organizaţia desfăşoară programe în 6 județe ale regiunii de Nord Est a României, are 200 de membri şi peste 100 de voluntari, în majoritate tineri.

Parteneri si sponsori

Iutta, Optica Medicală Vision for you, Palas Mall, Quasar Dance, Complex Comercial ERA Shopping Park Iași, ProBikeAddiction, Paul Chireac, Muzeul Național al Literaturii Român Iași – Casa Pogor, Grand Hotel Traian, Restaurant Traian, Grupul de firme Avisso, Atelier Celebro, Wiron, Ines Dumitriu, Cristi Grăunte, Andrei Silvas, Șerban  Costinescu, Alexandru Darie, George Serediuc, Alecsandru Grigoriu, Florin Negruț, Cosmin Sandu, Coca Cola, Gramma Wines, Gustul Natural, Bianca Băitanu, Mia Michaela, Lomio Image, Kotanyi, Legume Aroneanu, Crama Rătesti, Iulius Meinl, Marius Rebegea, S.C. Cobyl S.R.L., S.C. Siorom S.R.L, S.C. Wine & Friends S.R.L., Zenna – Atelier de creație vestimentară, Sophia, Cabinet Stomatologic Denta Max, Ștefan Atârgovițoaie, Diana Petcu, Maria Luisa Andrici, Essenza Quartet, Tricorp Events, Amalia Georgescu Events, Vlad Baba și Școala de Televiziune și Film „Just Smile”, Junior Clinic, Primăria Municipiului Iași, Ateneul Tătărași, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Iași, Maparom Invest S.R.L., Lavan Events, Închis Escape Room, Dedal Tur, Floraria Amaryllis, Fundația pentru Comunitate, Dance Sensation by Oana Iftime, Colegiul Național de Artă „ Octav Băncilă”, Club Dance Energy, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Prof. dr. Loredana Mihaela Gârlea, Cuptorul Moldovencei, Sound Art Studio, Sedcom Libris, Asociația Sportivă Didi Junior,  Asociația Club Sportiv Atletic Iași, Asociația Sportivă Pumas Iași, Clubul Sportiv Juniorii Nectar Iași, Clubul Sportiv Nordika Junior Iași, Papilio Paper Flowers, Asociația Zâmbește Alături de Noi, Green Spa, Fundația Alături de Voi România- Util DECO, Tymbark. Societatea Studenților Mediciniști Iași, Asociația Zero Gravity Sala de Escaladă, Inspectoratul Școlar Județean Iași,  Delta Designs, Apicris Natura, Deadura, Klipa, Remind Center, Gran Gusto, Cuptorul Moldovencei, CUIB, Flori de portocal, Țara Minunilor, Teatru Blu, Cake Expert, Online Bijoux, CMI Gornicioiu, Clubul de Agrement Hamak, Modern Dental Clinic, Pizeria Doppio Zero, Club Sportiv Keumang, Ferma DOR, Mere de Bălțați, Neuro Software, Neuro Services, MMD Group Europe, Fabrica de Print, Exonia.

Filed in: ONG-uri

Comments are closed.

;